MINI e pe val. La propriu.

MINI surfboard

Nu știm alții cum sunt, dar MINI este pregătit pentru sezonul de vară. Întotdeauna cool și în trend, MINI încearcă să ofere cele mai inedite plăceri pasionaților brandului. Anul acesta a pregătit ceva special pentru iubitorii de surf. În acest sens, MINI și producătorul de plăci de surf California Channel Islands și-au anunțat colaborarea și lansarea unei ediții speciale pentru aceast sezon, ce poartă emblema constructorului auto. BMW susține că noul produs combină cu succes entuziasmul pentru un stil de viață unic, neconvențional, la fel ca și MINI. Se presupune că noua placă de surf ar trebui să aducă experiența unică de condus MINI în apă. Metaforic, doar.

Concepută în colaborare cu surferul profesionist Kalani Robb și cu ajutorul șefului de design de la California Channel Islands, noua placă de surf MINI este destinată surferilor din întreaga lume. Există doar două culori disponibile deocamdată – Chili Red și Black Rally Stripes. Cu oricare dintre cele două te-ai afișa pe plaja, efectul este la fel de cool.

MINI surfboard

Placa MINI a fost concepută pentru a fi la fel de mică și agilă precum un MINI, cu o coadă puțin mai lungă decât a altor modele și un contur mai larg. Aripioarele și câteva detalii estetice pot fi personalizate, în funcție de preferințele și personalitatea surferului. Începând cu luna iunie, plăcile de surf vor fi disponibile în showroomurile selectate MINI sau in shop-ul online al celor de la California Channel Islands. În plus, nu trebuie să ai cel mai tare MINI din parcare ca să ai cea mai tare placă de surf. O poți achiziționa chiar dacă nu ești client MINI. Prețul se va situa în jurul valorii de 750 de euro.

Sursă:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account