Premieră mondială la Cannes: „The Calm”, noua producţie BMW Films, cu Pom Klementieff, Uma Thurman şi BMW i7 M70 xDrive

BMW i7 M70 xDrive

Cea mai recentă producţie BMW Films va avea premiera mondială la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes din Franţa. Scurtmetrajul „The Calm” va oferi publicului o doză captivantă de acţiune hollywoodiană la bordul noului BMW i7 M70 xDrive. Modelul electric va fi eroul unor spectaculoase scene din film care îi au în rolurile principale pe Pom Klementieff (seria Gardienii Galaxiei) şi Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill).

Premiera filmului „The Calm” înseamnă un nou capitol semnat de BMW în istoria producţiilor BMW Films. Cu Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) producător executiv şi Sam Hargrave (Marvel Cinematic Universe) în scaunul de regizor, scurt metrajul de şapte minute construieşte pe o tradiţie foarte valoroasă BMW Films, care de fiecare dată a adunat un număr mare de figuri importante din lumea cinematografiei. Dar aceasta nu este tot: coloana sonoră pentru „The Calm” este opera compozitorului Hans Zimmer, al cărui palmares include două premii Oscar.

„A putea face parte din BMW Films a fost o oportunitate incredibilă”, a spus producătorul executiv al „The Calm”, Joseph Kosinski. „Ceea ce Sam Hargrave a creat împreună cu Pom, Uma şi restul distribuţiei şi echipei este o evoluţie perfectă a ceea ce BMW Films s-a străduit întotdeauna să ofere fanilor. Suntem onoraţi să lucrăm cu BMW pentru revenirea acestei francize celebre.”

Thrillerul de spionaj aduce scene de acţiune impresionante în spatele BMW i7 M70 xDrive

În „The Calm”, Pom Klementieff şi Uma Thurman interpretează o pereche de agenţi secreţi care au fost chemaţi separat la un punct de întâlnire la Cannes. Mai întâi, cei doi trebuie să lupte împotriva unor adversari misterioşi. Klementieff scapă de o deturnare după o ceartă plină de acţiune în spatele BMW i7 M70 xDrive. Ulterior descoperă că Thurman a avut o altercaţie similară (în afara ecranului) în camera ei de hotel, doborând doi răufăcători. Cei doi protagonişti se reunesc în mod corespunzător în Hotel Martinez pentru a pune cap la cap povestea din spatele misiunii lor secrete, care captează şi publicul prins suspans.

„BMW Films este o parte integrantă a istoriei bogate a BMW în lumea cinematografiei”, a declarat Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru Clienţi & Brand. „Odată cu debutul «The Calm» la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, revenim la o parte importantă a tradiţiei noastre. Natura creativă şi inovatoare a acestui scurtmetraj arată abordarea de ultimă oră pe care această serie a adoptat-o încă de la început. Revenirea francizei în 2023 cu două protagoniste feminine puternice este deosebit de emoţionantă. Iar faptul că automobilele noastre electrice se află în prim-planul primei secvenţe de urmărire din lume cu maşinilor complet silenţioase conferă «The Calm» o relevanţă suplimentară.”

„Suntem încântaţi că toţi fanii filmului vor putea să experimenteze «The Calm»”, a declarat Stefan Ponikva, vicepreşedinte BMW pentru Comunicare şi Experienţă de Brand. „Când am început cu acest proiect, ştiam că lucrăm într-un set de standarde înalte şi suntem mândri că putem continua această tradiţie prin această poveste nouă şi convingătoare. Este o revenire care ne va face tuturor multă plăcere, sunt convins de aceasta!”

Premiera «The Calm» pe BMW Theatre Screen din BMW i7

Aceasta este o premieră mondială aparte: „The Calm” nu numai că a fost filmat într-un BMW i7 (printre alte locaţii), dar va fi prezentat pentru prima dată exclusiv în spatele sedanului electric de lux la 17 mai 2023. BMW Theatre Screen oferă experienţa cinematografică necesară. Acest afişaj panoramic de 31,3 inchi (79,5 cm), care se extinde în jos din plafon şi se întinde pe orizontală pe aproape toată lăţimea interiorului. În combinaţie cu sistemul integrat de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround, cu 36 de difuzoare, pentru a oferi o experienţă de divertisment de neegalat pentru pasagerii din spate. Producătorul bavarez de automobile premium – care, în calitate de partener oficial al festivalului de film, oferă şi un serviciu shuttle cu peste 200 de automobile electrificate pentru eveniment – va transforma sedanurile de lux în lounges private de cinema la Cannes, oferind o experienţă de premieră foarte specială.

„The Calm” este cea mai recentă creaţie din istoria lungă a producţiilor BMW Films. De exemplu, „The Hire” – o serie de scurtmetraje apreciate deopotrivă de fani şi critici – şi-a câştigat locul ca un nonconformist în spaţiul filmului digital înainte de a exista platformele de social media. A fost lansat exclusiv online pe BMWfilms.com şi a generat peste 100 de milioane de vizualizări în zilele dinaintea proliferării internetului de mare viteză şi YouTube. Cea mai recentă creaţie, „The Escape”, a captivat publicul cu o poveste plină de suspans în jurul unor teme precum dragostea, războiul, frica şi moartea. Iar „The Calm” continuă puternic în tradiţia producţiilor originale BMW Films, care au fost regizate de unele dintre cele mai bune şi mai strălucitoare talente de la Hollywood.

Fanii filmului se vor putea bucura de versiunea integrală „The Calm” pe canalul YouTube BMW începând cu 17 mai 2023. Până atunci, un teaser pentru film va fi lansat pe reţelele de socializare ale BMW, oferind o avanpremieră tentantă a ceea ce va urma.

Seria BMW Films are o legătură specială şi în România. Precedenta producţie, „The Escape”, a avut debutul mondial în paralel în USA, Canada şi România, cu o proiecţie specială în cadrul festivalului „Le Film de Cannes a Bucharest”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account