Conduci și câștigi o vizită la muzeul BMW din Munchen

BMW Proleasing

BMW Proleasing, dealer al mărcii bavareze din Ploiești, a născocit un concurs foarte interesant, la care chiar trebuie să participi dacă ești un fan al mărcii. 

Practic, premiul cel mare este un weekend prelungit, pentru două persoane, în inima istoriei și fascinației BMW, adică la BMW Welt, în Munchen, locul unde povestea bavareză a început. Iar partea cea mai bună din acest concurs este că nu trebuie să faci altceva decât să-ți conduci BMW-ul. Sună bine, nu?

Dar să începem cu începutul. Pentru a participa la acest concurs organizat și susținut de BMW Proleasing trebuie întâi și-ntâi să te înscrii accesând acest link unde introduci datele personale și kilometrajul din bordul BMW-ului tău și poți începe să conduci. În momentul în care ai parcurs echivalentul distanței Ploiești-Munchen dus-întors, te califici pentru tragerea la sotrți a marelui premium. Partea și mai bună este ca la fiecare etapă intermediară, primești premii garantate.

BMW ProleasingAstfel, de la momentul înscrierii și până la parcurgerea primilor 300 de kilometri trebuie să faci o vizită la BMW Proleasing pentru confirmarea kilometrajului inițial și câștigi o verificare mecanică gratuită pentru mașina ta. Mai departe, îți actualizezi kilometrajul perioadic și, la fiecare „checkpoint” câștigi alte premii. De exemplu, după primii 500 de kilometri câștigi un voucher ce constă într-o reducere de 100 de lei pentru orice intervenție în service. La 1.000 de kilometri beneficiezi de o citire gratuită a codurilor de erori memorate. La 2.000 de kilometri câștigi o reglare gratuită a geometriei mașinii tale. În final, după ce ai parcurs 2.998 de kilometri participi automat la tragerea la sorți pentru weekend-ul prelungit, pentru două persoane, la BMW Welt.

BMW ProleasingTermenul limită până la care poți parcurge cei aproape 3.000 de kilometri este 15 iunie, așa că ai suficient timp pentru a-i parcurge. Mai ales că fiecare kilometru parcurs ar trebui să fie o plăcere la volanului BMW-ului tău. Pentru mai multe informații și pentru regulamentul complet al campaniei accesează site-ul BMW Proleasing dedicat campaniei #RoadToBMWWelt . Nouă nu ne rămâne decât să-ți urăm succes și vreme bună pentru călătorii memorabile.

Descoperă colecția de lifestyle BMW Motorsport și alege-ți accesoriul potrivit:

colectia bmw motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account