Top 5 BMW-uri costumate de Halloween

Așa cum sărbătoarea asta s-a transformat într-un mare kitsch comercial în ultima vreme, la fel și imaginația unor posesori de BMW se revarsă asupra mașinilor nevinovate, cu gândul că nu fac altceva decât să le îmbunătățească. Mai jos aveți un top cu cele mai ridicole costume îmbrăcate de BMW-uri. Să nu vă vină idei…

Locul 5 – BMW M3 E92

bmw-m3-gets-crazy-gold-wrap-and-wide-photo-gallery-medium_1

Mașina asta arată de parcă a fost vopsită cu plombele de aur ale interlopilor locali după ce a fost violată în grup de cei mai proști tuneri ai anului. În loc să porți aurul la gât sau la mână, la fel ca toți neoriginalii, mai bine îți tragi o spoială din asta pe mașină pentru a te asigura că toată lumea a aflat cât de bogat ești.Ok, nu este chiar aur, e doar o folie care imită metalul prețios, dar care se asortează foarte bine și cu ceasul Rollecs contrafăcut și cu brățara din inox vopsită în galben.

Locul 4 – BMW Seria 5 E39

stai-kaip-atrodo-kaliause-su-ratais-1000x500

Acest BMW a fost scos la vânzare de propietarul ei pe eBay, iar licitația începea de la 7.000 de dolari. Conform descrierii este un BMW E39 540i cu doar 40.000 de kilometri la bord, echipat cu un pachet Hamman. Nu știm unde vede el body kit-ul de la Hamman, pentru că noi vedem acum o față de BMW Seria 7 și un spate de BMW Seria 6. Omul se mai laudă și cu jantele HRE și un sistem audio cu 12 difuzoare și patru amplificatoare. S-ar putea să valoreze mai mult dezmembrată.

Locul 3 – BMW Seria 7 E65

25_1380820302

Există unele locuri în lume unde o mașină cocoțată pe niște jante de tractor reprezintă apogeul șmecheriei, al bunăstării și respectului de sine. Niște băieți din Florida au făcut tocmai asta cu un BMW Seria 7 din era lui Bangle. Suntem siguri că mașina urcă acum bordurile cu mai mare ușurință, dar ce s-a întâmplat oare cu calitatea ținutei de drum? Las că știu ei ce fac. Cuvântul sus!

Locul 2 – BMW M6 E63

image_5767_17288

În forma ei originală această mașină era suficient de agresivă și de puternică pentru a despica traficul în două, dar posesorul ei, creativ fiind, a ales s-o transforme într-un prototip de ultimă generație. Probabil s-a inspirat din schițele alea cu roți și șolduri imense, care arată foarte bine pe hârtie, dar oribil în realitate. Priviți și voi la treaba asta…Cine are un topor?

Locul 1 – BMW Z4

210418a0v14i947148pp1e

China a fost renumită la un moment dat pentru cultura ei, pentru artă, știință și bătaie călugărească, dar astăzi nu știu decât să copieze de la alții ceea ce cred ei că este frumos. Acest BMW BMW Z4 este împodobit cu 30.000 de oase de iac (un fel de vacă cu plete) și 1999 de foițe de aur. Peste 20 de meșteri s-au chinuti timp de trei ani să construiască decorul acestei mașini. Dacă ne uităm la detalii, ele sunt lucrate cu măiestrie, dar nu înțelegem de ce a trebuit să poarte BMW-ul ăsta un costum de dragon fandosit. Mașina ar valora milioane de dolari în urma modificărilor și a fost construită cu scop de promovare. Nu am înțeles însă ce anume promovează.

Cam astea sunt alegerile noastre. Dacă aveți și voi exemple de BMW-uri costumate ciudat, așteptăm comentariile voastre.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account