DontBlogAboutThis: Sunteti invitati sa testati masina

O campanie virala care a avut ceva succes s-a terminat oarecum dezamagitor pentru fanii BMW. Dupa cum anuntasem si noi saptamana viitoare, BMW nu a dezvaluit la Salonul auto de la Paris conceptul nou despre care s-a tot discutat, ci a adus tot conceptul Vision EfficientDynamics, dezvaluit anul trecut la Frankfurt.

Daca din punct de vedere al designului masina si-a pastrat infatisarea, trebuie sa ne uitam sub capota pentru a vedea modificarile. BMW VED beneficiaza acum de un tren de rulare complet functional, si desi acest lucru nu a fost confirmat inca, suntem de parere ca utilizeaza un motor diesel cu trei cilindri cuplat cu doua motoare electrice.

Nu au fost publicate inca informatii, dar speram sa aflam totusi pe parcurs mai multe detalii.

Pentru a multumi tuturor ca au luat parte la acest joc-ghicitoare, BMW invita toti pasionatii sa participe la un concurs care are drept premiu trei locuri de copilot la o sesiune de teste cu hibridul functional, ce va avea loc intre 4 si 6 noiembrie.

Puteti afla toate detaliile pe pagina de Facebook BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account