Gerovital
Gerovital
Gerovital

Elgeka-Ferfelis te invită să câștigi o excursie VIP la DTM cumpărând un produs Shell Helix

Elgeka-Ferfelis, Macro Distribuitor în România pentru uleiurile și lubrifianții Shell, vă oferă șansa să câștigați o excursie VIP la ultima cursă din sezonul 2016 al Campionatului German de Turisme (DTM).

Elgeka-Ferfelis oferă fanilor motorsportului și utilizatorilor de produse Shell Helix șansa unei excursii memorabile, în care vor fi spectatori la una dintre cele mai spectaculoase competiții automobilistice, Campionatul German de Turisme (DTM). Shell Helix este partener al mărcii BMW în DTM, producătorul bavarez luptându-se cu mărcile Mercedes și Audi pentru supremația în sezonul 2016.

Pentru a participa la tragerea la sorți din cadrul concursului trebuie să cumpărați un produs Shell Helix în perioada 15 iunie-15 septembrie iar apoi să completați un formular simplu, accesibil pe site-ul www.uleiuri-lubrifianti.com.ro.

Marele câștigător se va bucura de o excursie de 3 zile (2 nopți de cazare) în valoare de 2.000 de euro la cursa DTM din Hochenheim, Germania în intervalul 14-16 Octombrie 2016. Transportul cu avionul, transferurile, cazarea și masa sunt asigurate pe tot parcursul șederii.
Lista de premii ce pot fi câștigate în urma tragerii la sorți mai include 10 rucsacuri marca BMW
și 20 de schimburi de ulei (5 litri ulei Shell Helix/schimb).

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account