Supermașinile supereroilor

Supereroii sunt în mare vogă acum. Au parte de mai multă expunere decât atentatele din Turcia sau din Pakistan, iar managerii lor încasează mai mulți bani decât PIB-ul unei țări modeste.

Au propria lor linie de haine, fabrici de jucării, studiouri de film sau de animație, iar benzile desenate cu ei sunt mai degrabă niște nuvele grafice. Chiar dacă unii dintre ei au mijloace de deplasare mai rapide și mai eficiente decât transportul în comun sau mașinile personale, niște oameni talentați  și-au imaginat ce ar conduce ei dacă nu ar mai putea să zboare.

Bugatti Chiron Superman

Cel mai super supererou dintre toți este Superman, chiar dacă este și cel mai banal dintre toți. Superman zboară, trage cu laser din ochi, vede prin pereți și are mai multă forță decât Steaua. E normal să-l vedem în cea mai supermașină dintre toate – Bugatti Chiron. Lois Lane ar fi foarte impresionată de noul cont bancar al lui Superman.

wonder-woman-lamborghini-huracan

Wonder Woman cu siguranță ar șterge podeaua cu Lois Lane dacă ar fi să ne imaginăm o luptă în nămol între cele două. Wonder Woman este o femeie puternică care nu are nevoie de bărbați pentru a se simți în siguranță. Nu știm dacă s-ar descurca la fel de bine cu parcările laterale, dar sigur ar arăta senzațional coborând în pantalonașii ăia scurți dintr-un Lamborghini Huracan.

batman-bmw-m2

Cavalerul Negru, supereroul fără superputeri, are deja o mașină pentru nopțile grele în care luptă cu răufăcătorii din Gotham, dar un BMW M2 ar fi o mașină supriză cu care s-ar strecura mai ușor în trafic și ar atrage mai puțină atenție din partea presei. Probabil că Joker ar râde puțin de mașinuța lui, dar cine râde la urmă, râde mai bine, chiar dacă Batman nu zâmbește mai des decât Ion Țiriac. O fi de la grija banilor.

captain-america-ford-mustang-gt350r

Ultranaționalistul Căpitanul America ar conduce cu siguranță doar ceva american. Noul Ford Mustang  GT350 R arată superb în spandexul mulat pe formele musculoase și ar putea chiar participa la un salon de tuning. Numai să nu-l pui lângă niște mașini germane că o ia razna și începe să arunce cu farfuria aia mare după toți naziștii. E american și are drepturi.

aquaman-toyota-mirai

Aquaman nu prea are treabă cu asfaltul, dar atunci când trebuie să meargă la cumpărături sau la film cu sirena lui, probabil că s-ar folosi de Toyota Mirai, o mașină pe hidrogen care emite doar apă și peștișori de aur pe țeava de eșapament. Plus că este foarte silențioasă, numai bună pentru momentele când trebuie să te furișezi în spatele inamicului.

the-hulk-mercedes-g63-amg-6x6

Hulk este supereroul verde care are probleme cu nervii și scapă de sub control de fiecare dată când îl calcă cineva pe picior în tramvai sau când ascultă manele. Odată transformat, Hulk poate să calce totul în picioare, dar un Mercedes -Benz G63 AMG 6×6 l-ar putea ajuta să ajungă pe teren accidentat, unde foșnetul pădurii și ciripitul păsărelelor i-ar alina puțin din frustrări.

deadpool-ford-mondeo-fusion

Supereorul nostru preferat, Deadpool, ar face exact opusul celorlalți supereroi, doar de dragul glumelor deloc corecte politic. Mașina lui ar fi un Ford Mondeo în portbagajul căruia s-ar afla maică-ta care se ascunde de taică-tu. În loc de rollcage-ul atât de folositor în cazul unui accident, Deadpool și-ar monta două săbii tăioase. Ce-i pasă lui de accidente, că doar se regenerează.

wolverine-audi-r8

Morocănosul Wolverine ar apela la un Audi R8 cu perciuni și cu niște lame tăioase montate în loc de splitter. Nu-l vedem însă pe Wolverine ducându-se la coafor sau dându-și mâinile cu cremă hidradantă.

spiderman-ferrari-488-spider

Deși este un biet fotoreporter, Spiderman ar împânzi un Ferrari 488 cu o grafică originală și probabil că ar sparge o bancă mai apoi pentru a plăti pentru el. Versiunea preferată ar fi una Spider, bineînțeles. Și din cauza numelui, dar și pentru că e mai ușor să sari pe clădiri dintr-o mașină fără acoperiș.

iron-man-chevy-corvette-z06

Cel de-al doilea supererou miliardar este Iron Man, un magnat în industria armelor și munițiilor, un fel de  mama răniților. Tony Stark are suficienți bani pentru a-și permite toate supercar-urile din lume, dar noul Corvette Z06 l-ar ajută să mai evite niște vizite din partea controlului financiar.

Sursa – Carwow.co.uk

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account