BMW Blog Story – Bogdan Bordeiu și BMW E46 Touring

Sunt multe alte mașini, mai practice și mai versatile, care ar putea îndeplini mai bine cerințele unei persoane cu nevoi speciale. Dar și nevoia pentru un BMW poate fi considerată una specială…

Pe Bogdan l-am cunoscut anul trecut la BMW Fest. Era atras în special de pisici și de E46, dar n-aș fi bănuit că are și el un BMW pe care-l conduce. A făcut școala de șoferi pe un Oltcit, a dat examenul pe o Dacie și a condus o perioadă Trabantul părinților, dar a avut mereu o slăbiciune pentru marca BMW, el fiind un tip sportiv.

BMW Blog Story - Bogdan Bordeiu si BMW E46 Touring (2)

Până la 21 de ani Bogdan a fost multiplu campion național în toate sporturile de full-contact, semi-contact sau thai-box. În 1995 a suferit un accident la antrenament care i-a schimbat viața, dar nu a reușit să-i facă knockout pasiunea pentru luptă. Lupta poate scoate ce este mai rău din om sau ce este mai bun din om, iar Bogdan a ales varianta cu „binili învingi”.

BMW Blog Story - Bogdan Bordeiu si BMW E46 Touring (7)

În 2005 a decis să-și reînnoiască permisul de conducere și să-și cumpere o mașină, pentru că, spune el, „a conduce e un drept și câtă vreme poți să conduci, de ce să n-o faci?” Până la urmă, e și asta o plăcere…Doar că unele mașini oferă mai multă plăcere decât altele și el știa asta.

BMW Blog Story - Bogdan Bordeiu si BMW E46 Touring (8)

Așa că și-a cumpărat un BMW E46 Touring. L-a adaptat pentru a fi condus în funcție de nevoile sale, dar nu s-a oprit nici de la personalizări sau cosmetizări care țin mai mult de zona de tuning.

BMW Blog Story - Bogdan Bordeiu si BMW E46 Touring (11)

Lui Bogdan îi place foarte mult să-și conducă BMW-ul și nu-l ține bibelou în fața curții. Bogdan nu-și parchează BMW-ul pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilități pentru că are BMW, ci pentru că are dizabilități.

BMW Blog Story - Bogdan Bordeiu si BMW E46 Touring (12)

Chiar și așa, Bogdan conduce și parchează mult mai bine decât mulți alți posesori de BMW. Mai multe aflați chiar de la el în interviul video de mai jos. Și nu uitați că „BMW is a toy of JOY”.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account