Exclusiv: Informatii despre BMW GT 6, BMW Z2, BMW Seria 3 Supersports si MINI SpaceBox

BMWBLOG Romania este aici pentru voi, fanii BMW, si va aducem din nou stiri exclusive, nepublicate inca pe nici un alt website. BMW este plin de surprize si lucreaza in continuare la modele noi care ne iau prin surprindere.

Acum cateva minute am aflat ca BMW va produce un model denumit GT 6, nume intern de platforma F14, care este bazat pe urmatoarea generatie Seria 6 care va fi lansata in 2010. Platforma F10 a viitorului 6 va fi folosita si pentru modelul GT 6, un concept care va concura direct cu  Audi Sportback sau A7 cum se va numi in forma finala, dar de asemenea si cu noul si primul sedan de la Porsche, Panamera, si nu in cele din urma, cu modelul CLS de la Mercedes.

GT 6 va avea ca si model conceptul CS, dar va fi la o scara redusa, cu usile din spate similare celor de la sportivul model Mazda RX-8.

De asemenea, cu putin timp in urma am anuntat modelul BMW 135i Supersports, un BMW cu elemente tehnice similare unui model M1, dar fara sigla M. Se pare ca BMW are o noua supriza pentru noi si acest model Supersports va fi folosit si in populara Serie 3. Va fi denumit BMW 335i Supersports? Nu stim inca, dar sintem siguri ca vom afla curand.

Proiectul BMW Z2 este aproape finalizat si desi nu este si nu a fost inca confirmat oficial, masina va fi lansata in Septembrie la Salonul Auto din Frakfurt.

Fanii MINI nu au fost uitati si un model denumit SpaceBox este pe plansetele de design ale Grupului BMW. Se pare ca va fi un frate geaman al viitorul MINI X.

Atat deocamdata, dar vom reveni curand cu informatii exclusive pe care le puteti gasi doar la BMWBLOG Romania. Daca doriti sa va tinem la curent cu toate noutatile si sa primiti in momentul cand le publicam, va rog sa va abonati prin email sau RSS.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account