Karim Habib, designer BMW Seria 7, pleaca la Mercedes

Karim Habib BMW

Total neasteptat, unul dintre cei mai talentati designeri de la BMW a decis sa plece la principalul competitor al lor, Mercedes-Benz. Este vorba despre Karim Habib, nascut in Canada si absolvent al celebrei scoli de arta din Elvetia.

Karim este creatorul uneia dintre cele mai frumoase si interesante concepte BMW, CS Concept, model afisat pentru prima oara la salonul auto din Shanghai, China, in 2007. Karim a fost de asemenea seful echipe de design exterior al recentei Serii 7.

Dupa ce a absolvit cursurile unei facultati de arta din California, Karim Habib a fost angajat direct de catre Grupul BMW si a lucrat foarte strans cu fostul sef de design BMW, Chris Bangle. Dupa demisia acestuia din urma si promovarea lui Adrian Von Hooydonk, era de asteptat ca si Karim sa avanseze in functie, probabil luand chiar pozitia lui Adrian in fruntea echipelor de design BMW.

Dar, dupa am anticipat in urma cu cateva luni, multi dintre apropiatii lui Chris Bangle, designeri tineri si foarte talentati, vor parasi firma BMW si se vor alatura lui Bangle sau vor lucra pentru alte firme competitoare.

[Sursa: Autocar UK ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account