BMW a prezentat designul castigator pentru pavilionul sau de la JO 2012

BMW Group, partener oficial al Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra si al Jocurilor Paralimpice, a prezentat zilele trecute designul castigator pentru pavilionul sau din Parcul Olimpic.

BMW a selectat designul realizat de firma britanica Serie, in urma unui concurs intre sase firme de arhitectura.
Pavilionul BMW reflecta angajamentul firmei in domeniul sustenabilitatii si va reprezenta o structura arhitecturala importanta in Parcul Olimpic.

Pavilionul BMW are o suprafata de 800 mp, iar fiecare element al sau a fost proiectat cu scopul de a reflecta mostenirea companiei in domeniul inovatiei de mediu. Suprastructura pe doua nivele va fi construita din hotel cu continut mare de material reciclat. Materialele cu continut de carbon precum betonul vor fi folosite in cantitati minime.

Nivelul de deasupra va gazdui o serie de pavilioane independente, care vor fi utilizate pentru a pune in evidenta cele mai noi inovatii BMW in domeniul vehiculelor, iar nivelul inferior va gazdui o serie de expozitii interactive. Sunt asteptati peste 8.000 vizitatori, pe perioada JO 2012.

BMW a fost ales partener oficial al JO 2012 si in cadrul parteneriatului va furniza o flota de circa 4000 de vehicule, incluzand masini diesel Efficient Dynamic, hibrizi si masini electrice, care emit mai putin de 120g emisii poluante per km, conform tintelor de emisii LOCOG, precum si biciclete si motociclete.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account