Ferrari Enzo Caracal Edition

Unul dintre cele trei Ferrari Enzo din Caracal a fost mutilat de o echipă de muncitorii ADP care au ridicat un stâlp de înaltă tensiune prin portbagajul său.

Colegii noștri de la BMW Blog Caracal ne-au trimis o serie de fotografii cu singurul Ferrari Enzo de culoare roșie din Caracal, transformat într-o bătaie de joc de muncitorii primăriei. Cărăcălenii sunt renumiți pentru gafele lor administrative însă aceasta din urmă a scandalizat membrii clubului Ferrari Caracal de pe strada Lamborghini. Mașina de colecție, parcată lângă închisoarea de pe strada Libertății de către proprietarul său numărul doi, domnul Aurel Doamna, a fost vandalizată în urma unei intervenții a echipei de muncitori ai primăriei. Aceștia s-au scuzat spunând că au confundat mașina cu o roabă de amestecat cimentul. „Frumusețea este în ochii privitorului”, a declarat șeful echipei de muncitori și cel mai filosof dintre ei. „Noi am crezut că-i o roabă de ultimă generație, de unde era să știm noi că-i un bolid italian roșu de un milion de euro dacă-i făcut din plastic”, a mai completat el.

Ferrari Enzo (2)

Acum, domnul Aurel Doamna, care era în vizită la pușcărie pentru niște infrancțiuni minore cu trafic de persoane vii, vrea să dea în judecată primăria Caracal pentru distrugere și să-și recupereze banii munciți cinstit ori să-i oblige pe aceiași muncitori să-i înlocuiască stâlpul din portbagaj cu un pom fructifer.”Eu vroiam să particip cu mașina asta la cursele de un kilometru organizate pe bucata aia dreaptă de 800 metri. Acum mă gândesc s-o las pe butuci în curte și să încep o afacere cu mere bot de Ferrari, idee care mi-a venit chiar acum.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account