Zvonuri: BMW pregateste un model BMW X4M care sa concureze cu Porsche Macan

BMW X4 va fi lansat pe piata abia in 2014, dar au aparut deja zvonuri despre o posibila varianta M a modelului Sports Activity Coupe. Construit sub nume de cod F26, X4 beneficiaza de aceeasi platforma ca si X3.

Potrivit surselor noastre, BMW X4 F26 va masura 4.65 metri lungime, la fel ca si X3 F25. In cazul in care BMW X4M va fi aprobat, acesta va concura cu Porsche Macan, noul SUV de performanta bazat pe modelul Cayenne.

Potrivit sursei BMW Scott27, BMW X4M este luat in considerare la nivel conceptual, cu scopul de a oferi performanta accesibila pentru un SUV si tractiune integrala.


Randare BMW X4

Scott27 relateaza ca BMW X4M va fi lansat pe piata in 2015 si are la baza succesul inregistrat de BMW X6 M, care i-ar fi luat prin surprindere pe oficialii BMW. Astfel, BMW X6 M a cunoscut cresteri strategice pe anumite piete, unde X6M a depasit in vanzari modele precum M3 si M5.

Prin urmare, BMW se gandeste la un nou model Sport Activity Concept , care ar avea un potential de succes si mai mare decat al lui X6M datorita accesibilitatii si care s-ar vinde mai bine decat M3 Sedan pe anumite piete strategice, asa cum a facut-o X6M.

Legat de motorul ce ar propulsa un posibil BMW X4M, Scott27 avanseaza ideea agregatului de pe M3, cu sase cilindri in linie, si care ar fi cuplat la o transmisie M-DCT.

Puteti citi toate ideile avansate de sursa BMW pe site-ul GCF.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account