BMW X6
BMW X6
BMW X6

Festivalul BMW M 2015 – teaser

Festivalul BMW M

GO TO HELL AND STAY FOR THE WEEKEND.

Festivalul BMW M va avea loc și anul acesta, ca în fiecare an, pe circuitul de la Nurburgring, unde va strange sute de fani din întreaga lume. Având în vedere că este vorba despre divizia M și despre modelele cu cei mai mulți împătimiți, cred că este de la sine înțeles că evenimentul va lua amploare și va fi poate cel mai mare eveniment al anului în Germania.

În fiecare an, Festivalul BMW M promite să ofere o experiență de neuitat, timp de trei zile, pentru fanii BMW. Anul 2015 – al cincilea an consecutiv în care acest festival are loc, nebunia începe din data de 15 mai și se termină pe 17 mai, culminând cu faimoasa cursă de 24 de ore de pe Nurburgring, care reunește 90 de echipe, 800 de piloți, și peste 250.000 de fani.

Festivalul BMW M

Biletul, care costă 500 de euro, va include acces exclusiv în toate zonele festivalului, acces la cursa de 24 de ore de pe Nurburgring, participare la “Noaptea M” – unde sunt lansate în general modele noi sau pachete M Performance pentru modelele deja existente, bilete la loteria M, acces la BMW M Driving Experience (unde sunt locuri limitate), VIP Catering, și alte câteva beneficii. Dacă stăm să ne gândim puțin, merită banii. Dacă vă gândiți și voi și vă surâde ideea, vă puteți rezerva bilet la Festivalul BMW M trimițând un mail la mfestival@bmw-m.com sau direct pe site.

bmw-m-festival-2014-12-1024x682

Toată lumea se poate bucura de acest eveniment plin de adrenalină, cauciucuri arse și mulți cai putere. În caz că ajungeți, fanii BMW, șoferii oficiali BMW Motorsport și experții BMW M vă vor fi alături în cele trei zile de pe Nurburgring și vă vor oferi o experiență de neuitat în „Iadul Verde”.

Pentru a vedea ce vă așteaptă, organizatorii v-au pregătit și un trailer.

https://youtu.be/BMKJvPXhcug

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account