Zvonuri: BMW X4 anulat sau amanat

Potrivit publicatiei Autocar UK, modelul BMW X4 despre care s-a tot discutat a fost deocamdata anulat. Initial se spunea ca un X4 Sports Activity Coupe va fi lansat in 2012 si va prelua majoritatea componentelor de la X3 si ca va fi construit doar la uzina de la Spartanburg. Autocar citeaza reprezentanti BMW si declara ca planurile legate de X4 sunt suspendate, depinzand de o noua platforma centrata pe mai multe componente comune preluate de la X3 si X5.

BMW X4 era proiectat ca un vehicul de dimensiuni mai mici decat X6, mai agil, cu patru locuri, care ar beneficia de un stil propriu si o imagine mai sportiva, si care ar permite BMW sa-l pozitioneze mai sus decat SUV-ul care ii sta la baza.

In luna februarie sursele noastre indicau faptul ca X4 va fi oferit in variante de motorizari cu 4 si 6 cilindri, si ca va avea probabil pe viitor si o varianta hibrida, similara lui X6 activeHybrid sau viitorului X3 hibrid. Probabil ca masina va fi oferita doar cu sistem de tractiune integrala.

Din punct de vedere al designului, X4 va fi asemanator cu X3, desi partea spate si cea fata vor avea design diferit. Vehiculul SAC beneficiaza de cea mai noua filosofie de design BMW in care arcele rotilor sunt mai reliefate si ies mai bine in evidenta.

Nu se stie daca schimbarile legate de platforma vor influenta si designul noului Sports Activity Coupe mai mic.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account