Gert Volker Hildebrand preda conducerea echipei de design MINI lui Anders Warming

Anders Warming, Director de Design Exterior la BMW, a acceptat o noua provocare in cadrul BMW Group si il va inlocui pe Gert Volker Hildebrand ca Director de design MINI. Pentru a afla mai multe despre Anders Warming si filosofia sa referitoare la design, puteti citi interviul nostru in exclusivitate cu el, de la Salonul auto de la Paris.

Gert Volker Hildebrand (57) se desparte de echipa de design MINI dupa 10 ani de succes, timp in care a fost responsabil, alaturi de echipa, de intreaga dezvoltare a designului marcii MINI si de intregul portofoliu de produse. La sfarsitul acestui an, Gert va parasi compania.

Pe langa dezvoltarea celei de-a treia generatii de MINI, sub conducerea sa au fost create si MINI Cabrio si MINI Clubman. Anul acesta, Gert Hildebrand si echipa sa au mai adaugat familiei MINI inca un model, cu patru usi: MINI Countryman, lansat in septembrie.

Si conceptele MINI Coupé si MINI Roadster prezentate in 2009, si care vor fi lansate pe piata in 2011 si 2012, au fost create in departamentul de design MINI tot sub conducerea sa.

Anders Warming a inceput sa lucreze pentru DesignworksUSA in 1997, in 2005 a fost numit Team Leader in cadrul Advanced Design, dupa care din 2007 a ocupat functia de Director de Design Exterior, BMW Automobile. Sub conducerea sa au fost create BMW Z4, BMW Seria 5 si conceptul BMW Seria 6 Coupé, prezentat la Salonul auto de la Paris.

“As dori sa ii urez lui Gert Hildebrand toate cele bune pe viitor si sa-i multumesc pentru ca a lucrat cu noi atat de bine si cu atat de mult succes”, a declarat Adrian van Hooydonk, Director de Design BMW Group. “Anders Warming detine expertiza, experienta si intuitia necesare preluarii marcii MINI, si sprijinit de intreaga echipa de design MINI, si a conducerii marcii spre un viitor si mai plin de succese.”

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account