Gutten giorno, la vitta ist schön! 3T FOR BMW

Când viaţa îţi oferă lămâi, fă o limonadă! Clişeu optimistico-motivațional, dar care se aplică şi în cazul de faţă. În ciuda timpurilor şi evenimentelor din ultimele zile, BMW se gândește și la stilul de viață al clienților săi, propunându-le o alternativă sănătoasă (3T FOR BMW), dar plină de stil, pentru a traversa mai ușor perioada. Evident, acolo unde nu se aplică restricții de circulație.

 

Este proaspăt lansată, ieri s-a întâmplat, la Műnchen. BMW a încheiat un parteneriat cu producătorul italian de biciclete 3T, din care s-a născut o bicicletă urbană cu veleități de off-road, o cursieră GRX, care ar trebui să fie la fel de plăcută la mers precum automobilele bavareze la condus. Având la bază un model extrem de cunoscut și performant – bicicleta all-road Exploro, italienii de la 3T au realizat o ediție specială, disponibilă în două scheme de culoare, pentru clienții BMW amatori de aventură.

Gaston Streiger, șeful divizie de Lifestyle de la BMW, și-a dat personal acceptul pentru brand-uirea acestei biciclete. Este un model clasic, fără motoare electrice sau alte gizmo-uri și chiar fără suspensii față sau spate, amortizarea șocurilor realizându-se prin intermediul anvelopelor Schwalbe One Speed, cu flanc înalt de 50 mm și profil pentru aderență, atât pe asfalt, cât și pe macadam sau pietriș. Silueta bicicletei este bine conturată de liniile cadrului, acesta din urmă fiind profilat aerodinamic. Se asortează cu designul automobilelor BMW de ultimă generație.

Materialul utilizat la construcția cadrului este carbonul, pedalele sunt tot din carbon, goale prin interior – sunt cele mai ușoare pedale de bicicletă din lume la ora actuală, o șa de piele Brooks, asortată cu grip-urile de piele de pe ghidon, tot marca Brooks. Tot grupul de „transmisie”, respectiv foaia centrală, pinioanele de viteză de pe roata spate, schimbătorul de viteze (are 11 pinioane), sunt Shimano GRX. Cablurile pentru frânele hidraulice pe disc, precum şi cablul schimbătorului de viteze, sunt montate prin interiorul cadrului, fără a fi la vedere. Jantele sunt Fulcrum Racing 7 DB de 27,5 inch, tubeless.

3T FOR BMW este disponibilă în ambele scheme de culoare, cu patru mărimi de cadru (S, M, L, XL) la dealeri BMW selecționați și centre 3T Experience la prețul recomandat de 5.499 euro sau 5.499 dolari americani, pentru piața de peste ocean.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account