BMW M4 modificat de Velos – Dublu nerafinat

Ce ziceți de un BMW M4 de culoarea cazanului de țuică?

Velos sunt niște tuneri cu o tradiție de peste 20 de ani în modificarea mașinilor europene.  Nu știm dacă sunt și producători de țuică cu cifră octanică mare, dar se laudă că, odată ce ai ales să le lași pe mână mașina, o vei ridica fără limitator de viteză și mai economică cu 10-15% în doar două ore de manoperă. Deși sunt experți în scrieri de softuri, compania s-a extins în mai multe domenii, printre care și design de jante. Au peste 20 de modele din care îți poți alege și mai multe culori pentru finisare.

Dacă puterea nu o poți reda într-un material de promovare, e mult mai ușor să -ți faci reclamă cu lucrurile la vedere. Așa că Velos au pus mâna pe un BMW M4, l-au colantat într-o culoare „cuprurie”, numită de ei Rose Gold și l-au încălțat cu o pereche de jante  model S10. Tot pentru exterior au ales și o buză din fibră de carbon de la PSM, plus eleron,  praguri și grile de la CF.  Ce nu se vede este o resoftare Stage 2, arcurile de la KW și evacuarea de la Eisenmann.

Rezultatul este un tuning care ar face furori prin Dubai sau prin Monaco, mai mult țipător decât performant, dar nu credem că nu s-ar potrivi și la un eveniment de tuning mai est-european. Plus că, fiind vorba de o colantare, poți oricând să renunți la culoarea de metal semi-prețios și să-ți alegi un auriu de 24 de karate de toată valoarea. Mai jos aveți o galerie foto cu cel mai frumos și cel mai puternic cazan de țuică construit vreodată de niște artizani fără mustață și pălărie.

Sursa – Velos

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account