BMW Lifestyle Collection – modă pentru șoferi

Chiar dacă brandurile auto nu își prezintă colecțiile de lifestyle pe podiumuri faimoase, nu înseamnă că acestea nu există. Mai aproape de designul automobilelor ca până acum, colecția BMW Lifestyle 2014-2016 îmbină perfect utilul cu plăcutul și caracteristicile specifice mărcii BMW.

Acest lucru se reflectă în cusăturile diverselor materiale folosite pentru a crea vestimentația perfectă, care să ofere libertate de mișcare și confort șoferilor. Toate articolele colecției sunt în culori clasice, fiind ușor de asortat oricărui tip de ținută. Iar logo-ul BMW aplicat pe toate produsele stârnește aceeași reacție ca semnătura unui designer cunoscut. Cele 4 subcolecții – Sophisticated, Classic, Sporty și Elegant – atrag atenția prin diferitele stiluri abordate, emanând eleganță și atenție meticuloasă la detalii, precum orice model BMW.

Indiferent dacă ești șoferul unui autoturism BMW sau pur și simplu doar un fan al mărcii bavareze, colecția BMW Lifestyle 2014-2016 îți oferă articole vestimentare sau accesorii pe care le poți folosi în viața de zi cu zi, atât în mașina cât și în confortul propriului cămin sau în timpul unei călătorii.

Gecile și vestele din colecție sunt ideale pentru o escapadă la munte cu modelul BMW preferat, gențile încap perfect în portbagaj și sunt menite pentru a facilita orice tip de călătorie, ceasurile și butonii de cămașă completeaza elegant o ținută business, iar cănile termoizolante păstrează aroma cafelei proaspete pe durata întregii zile. Toate articolele, plus multe altele, pot fi găsite online, în BMW Lifestyle Shop, sau la dealerii autorizați BMW din țară.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account