Iata cum ar fi putut sa arate BMW Seria 5 GT

BMW-Designs-5

Cei de la Carscoop au observat printre cadrele unei reclame video lansate recent de BMW, o serie de desene ce par sa indice un concept BMW. Desenele au fost ulterior confirmate ca fiind schite initiale de design ale BMW Seria 5 GT, infatisand un design aventuros si neconventional.

Imaginile au fost prezentate de designerul de exterior Christopher Weil, acelasi care a castigat votul consiliului de administratie in competitia pentru cea mai buna propunere de design a lui 5 GT.

Asa cum am vazut la lansarea noului 5 GT, de la faza propunerilor si pana la executie liniile de design se modifica, majoritatea acestor modificari fiind determinate de necesitatea alinierii designului cu capabilitatile tehnologice, reglementarile de siguranta sau pur si simplu cu studiile de piata.

P90051238

Propunerea de design prezentata de Weil este indrazneata si inovativa si demonstreaza inca o data creativitatea acesot designeri si totodata ne arata si de ce modelele concept nu sunt intotdeauna usor de adus la viata.

Pe baza studiilor efectuate de BMW< rezultatele au indicat ca Seria 5 GT este un vehicul atractiv pentru cei care cauta lux, spatiu si performanta, dar care nu sunt dispusi sa cheltuie bani pe un model Seria 7 sau pe alte vehicule SAV. Adrian van Hooydonk a confirmat faptul ca studiul a indicat un grup de consumatori mai in varsta carroa pozitia clasica la volan de pe BMW Seria 5 sedan li se pare prea sportiva, dar care in acelasi timp considera ca pozitia inaltata din X5 sau X6 este prea sus.In ciuda criticilor si scepticismului initial din partea consumatorilor, BMW Seria 5 GT a depasit asteptarile companiei, astfel ca pe viitor trebuie sa ne asteptam si la alte modele Gran Turismo.[gallery columns="6"][Sursa: Carscoop]

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account