O noua randare pentru BMW M4 Coupe 2014

A aparut pe internet o noua randare cu BMW M4 Coupe 2014. Pornind de la cele mai recente poze spion, artistul grafic Gerald Alvarez / JAdesigns75 ne prezinta viitorul BMW M4 in viziunea sa. Randarea are la baza o fotografie cu un BMW M6, realizata de fotograful de poze spion Palbay in urma cu cateva saptamani.

BMW M4 F82 Coupe are la baza noul Seria 4 Coupe si se va diferentia de familia de modele Seria 3 prin bara fata si farurile usor redesenate. Randarea ilustreaza alura sportiva si dinamica a lui M4, cu suprafetele tipice convexe si concave, si linia laterala principala care se desfasoara de la partea spate pana la aripi.

Alura de coupe confera o imagine mai eleganta modelului, care va diferentia si mai mult coupe-ul de M3 sedan.

Desi nu este vizibil in aceasta imagine, partea frontala a masinii va prelua elemente de design de la modelul recent lansat M6. Bara fata seamana cu cea de pe M6, cu elementele „air curtains” in genul celor de pe BMW 1M. Prizele de aer sunt mai mari si au aripioare inclinate care confera masinii o prezenta dominanta. BMW M4 Coupe va primi si o capota cu power dome, din motive estetice si aerodinamice.

Motorul este unul nou dezvoltat, de 3.2 litri, cu sase cilindri inlinie, care are la baza motorul de BMW M3 actual, S65 V8. Agregatul dezvolta 450 CP, dar care ar putea atinge 480 CP cu un nou pachet de performanta, si o viteza maxima pe masura, de 300 km/h.

BMW M4 Coupe va debuta anul viitor la Salonul auto de la Frankfurt 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account