Viitorul BMW X6 – Programat să decidă

A treia generație de BMW X6  e departe de lansare, dar asta nu i-a împiedicat pe nemții de la Auto Zeitung să-l bărfească pe la față.

Noaptea Valpurgiei pentru nemți e o mare petrecere cu bere și cârnați care se termină cu un after party la cimitir. Chiar dacă e prea devreme să îngropăm actuala generație de BMW X6,  iată ce cred unii că se va naște din țărâna sa. Bârfa umblă repede, la fel ca morții. Și dacă se împute e greu s-o mai desfaci. Unde mai pui că termenul de valabilitate ține până în 2021. Despre schimbarea la față a BMW-ului am tot tras cu urechea și credem că noua generație de designeri, printre care Karim Habib, Calvin Luk și Nader Faghihzadeh, vor face o treabă foarte bună. Am auzit despre farurile astea mai futuriste și de grila care va crește considerabil, elemente care au fost dezvăluite de conceptul Hommage, dar tot nu putem băga în mâna în foc pentru ele. Nu ar fi rău să fie așa, dar adevărul e mereu pe la mijloc.

BMW-X6-2021

Tot despre viitorul X6 se zvonește că va fi mai ușor datorită construcției combinate dintre oțel, aluminiu și fibră de carbon, ceea ce ar îmbunătăți considerabil manevrabilitatea lui X6, deja foarte bună pentru gabaritul său. Mai mult ca sigur farurile cu laser își vor face și ele apariția în această gamă, poate chiar mai devreme de lansarea noului model, iar o versiune hibridă a lui X6 este foarte posibilă. Așadar, ar trebui să ne așteptăm la un BMW X6 care duce designul agresiv la un alt nivel, fără să uite de formele de Leviatan care l-au consacrat, dar nici de ținuta de drum. Cu siguranță va decide noul trend al SAV-urilor în viitor, iar Mercedes va trebui să inventeze ceva mai bun decât un GLE Coupe pentru a ține pasul.

Sursa – BMWBlog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account