Infiniti Q60 Concept – Americanii nu știu multe

Așa cum în Europa se îngrămădesc clienții să cumpere Volkswagen-uri scumpe cu patru inele, la fel se îngrămădesc yankeii să cumpere Nissan-uri mai scumpe, crezând că Infiniti este probabil vreo marcă de lux 100% americană.

Infiniti Q60 Concept

Uite că nu este, dar pentru noi, ăștia care știm deja asta, nu este niciun capăt de lume. Ba chiar ne bucurăm atunci când vedem că japonezii știu să facă Cadillac-uri mai bune decât americanii. Ultimul Cadillac japonez, pe nume Infiniti Q60, este un concept prezentat în cadrul Salonului Auto Nord American, desfășurat în Detroit.

Infiniti Q60 Concept

“Zdruncinătorul concept Infiniti Q60 este o interpretare originală și îndrăzneață a unui coupe elegant 2+2, de lifestyle. Combinația unică de linii și contururi care-ți captivează ochii, putere care-ți crește pulsul și finisările premium oferă clienților un stil proaspăt și expresiv la care pot aspira” scrie în comunicatul lor pompos de presă. Suntem de acord cu asta?

Infiniti Q60 Concept

Conceptul arată bine însă, iar designul său îl vom regăsi pe viitoarele modele Infiniti, unele dintre ele anunțate pentru anul 2016. Scopul celor de Infiniti este să ofere cât mai multe produse în gama limuzinelor premium pentru a concura în acest segment atât cu producătorii germani, dar și cu cei americani. Se pare că mașina va fi propulsată de noua generație de motoare V6 de trei litri twin-turbo, care vor fi mai ușoare, mai puternice și mai eficiente. Totodată va fi echipat și cu sistemul Inifinity Direct Adaptive Steering la care s-a lucrat vreo 10 ani și care a debutat pe modelul Q50. În rest…numai de bine.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account