Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Seria 2 Cabriolet primește componente M Performance

La BMW, litera M semnalează prezenţa unor performanţe superioare şi o strălucire sportivă specială. Acum, accesoriile BMW originale din gama M Performance pot fi comandate pentru noul BMW Seria 2 Cabriolet, modificările de ordin stilistic şi tehnic combinându-se pentru a amplifica bucuria condusului sportiv.

BMW Seria 2 Cabriolet - M Performance

Plus de dinamism pentru exterior
Pragurile laterale şi autocolantele laterale cu inscripţia M Performance conferă modelului BMW Seria 2 Cabriolet o apariţie sportivă, aşa cum face şi difuzorul spate. Sunt completate de grila exclusivistă a radiatorului, cu contururi de culoare neagră, şi cu capacele din carbon ale oglinzilor retrovizoare laterale. Benzile de accent BMW M Performance, dispuse de-a lungul părţilor laterale, oferă un impuls vizual nou, în timp ce jantele BMW M Performance atractive – 19 ţoli, din aliaj uşor, în design 405 M şi 624 M – susţin imaginea de sportivitate exclusivistă. Jantele în design 624 M pot fi comandate fie în două culori (negru mat / lucioasă) sau într-o variantă simplă, lucioasă. O evacuare finală din oţel inoxidabil, cu decoraţiuni cromate şi inscripţie cu logo M, completează nota dinamică a automobilului. De asemenea, clienţii pot comanda decoraţiunii din carbon ale ţevii de evacuare.

BMW Seria 2 Cabriolet - M Performance

Carbon de înaltă calitate pentru un interior mai sportiv
Gama de accesorii BMW M Performance oferă o suită de produse adaptate perfect, care sunt realizate din carbon de înaltă calitate (unele combinate cu Alcantara), pentru interiorul BMW Seria 2 Cabriolet. Printre acestea se numără decoraţiunile selectorului de viteze sau – la modelele cu transmisie manuală – ale levierului schimbătorului de viteze cu jambieră din Alcantara, precum şi mânerul frânei de mâncă îmbrăcat tot în Alcantara. Decoraţiunile din carbon pentru consola centrale, cotiera centrală şi benzile decorative pentru interior pot fi montate în service ca accesorii. Volanul îmbrăcat în Alcantara cu decoraţiuni din carbon, care poate fi comandat cu sau fără Race Display integrat, asigură un plus de adernţă şi conferă un sentiment de sportivitate.

BMW Seria 2 Cabriolet - M Performance

Asemenea covoraşelor BMW M Performance uşor de întreţinut, cu inscripţie M Performance, capacele BMW M Performance pentru pedale şi sprijinul pentru picior – ambele din oţel inoxidabil – accentuează caracterul sportiv al modelului BMW Seria 2 Cabriolet. Un alt punct de atracţie este carcasa de cheie BMW M Performance, cu combinaţia sofisticată de Alcantara şi carbon şi forma hexagonală de culoare albastră. Plăcuţele LED pentru pragurile uşilor – din oţel inoxidabil cu inscripţie M Performance iluminată – aduc un sentiment suplimentar de sportivitate atunci când se urcă la bordul automobilului.

Performanţe suplimentare cu kitul de putere BMW M Performance
Kitul de putere BMW M Performance pentru BMW 220d Cabriolet creşte puterea motorului cu 11 kW/14 CP – de la 140 kW/190 CP la 151 kW/204 CP – reduce timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h cu 0,3 secunde. Pe lângă acestea, unitatea de control al motorului şi alte componente hardware, precum intercoolerul de mare capacitate, conlucrează pentru un efect maxim. Totuşi, în ciuda puterii mai mari a motorului, nu se înregistrează o creştere a consumului în ciclul de testare ECE. O altă atracţie pentru pasionaţii condusului sportiv este diferenţialul BMW M Performance cu patinare limitată, care reduce patinarea roţilor motoare când una îşi pierde aderenţa. Aceasta permite optimizarea tracţiunii, astfel că automobilul se bucură de mai mare precizie când rulează la limită. Discurile de frână ultrauşoare BMW M Performance au un răspuns optimizat datorită perforaţiilor şi canelurilor speciale şi vin cu avantajul unei mase scăzute. Acestea accentuează şi profilul sportiv al automobilului, în special dacă sunt comandate jantele din aliaj uşor cu design deschis.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account