Infinity Vision Gran Turismo Concept – Mașina pe care o lovești și nu pățește nimic

În ultima vreme jocurile video au devenit metode de petrecere ale timpului mult mai interactive decât filmele de la Hollywood – au scenarii mai bune, regie mai bună și te implică activ într-o acțiune mult mai bună. Nu-i mirare atunci că unele jocuri au încasări mai mari decât un block-buster și apar acum filme adaptate după jocuri video.

INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo

 

Iar când vine vorba de jocuri cu mașini nu este nume mai răsunător decât Gran Turismo, un joc în care poți să conduci aproape toate mașinile la care visezi – din trecut sau din viitor și care s-a vândut în peste 70 de milioane de exemplare.

INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo

Din viitor vine și acest Infinity Vision Gran Turismo Concept, o mașină despre care nu știm dacă o vom vedea vreodată pe șosele, dar care va influența pe viitor designul mărcii și pe care o poți conduce virtual pe consola Playstation 3. Ce știm cu siguranță este că a fost desenată de o echipă de designeri chinezi, motiv pentru care seamănă puțin cu un concept Mazda.  Mai știm că mașina poate fi descărcată pentru Gran Turismo 6, iar în joc are un comportament inclinat către supravirare. Nu-i o problemă dacă o lovești, există mereu butonul de reset.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account