Intalnirea anuala BMW Club Romania – Paltinis 2010

Intalnirea anuala BMW Club Romania – Paltinis 2010

BMWClub este cea mai mare comunitate de entuziasti BMW din Romania, numarand peste 4.000 membri. Am luat legatura cu aceasta comunitate anul trecut, cand membrii sai au lansat prima revista de club din Romania, BMW Club Magazine, si am ramas in contact de-a lungul anului, participand la diversele evenimente organizate de BMW Romania impreuna cu dealerii BMW din tara.

In weekendul 13-15 august membrii clubului au organizat Intalnirea anuala BMW Club, desfasurata la Paltinis, si la care am fost invitati si noi. Punctul de intalnire pentru cei din Bucuresti a fost parcarea Metro Militari, unde am avut prima surpriza: aflarea stirii ca vom avea printre noi „legenda” E34 525i care a ajuns la Cercul Polar de Nord in cadrul unei calatorii de 13.000 km si doi dintre temerarii participanti la expeditie: Ovidiu Jelea si Daniela Popa.

Din Bucuresti au plecat asadar 13 masini, iar la Paltinis au ajuns in total in jur de 40 masini din intreaga tara.

Iata si un videoclip de pe traseu:

Pe langa activitatile distractive si de relaxare din program, la fata locului am mai avut parte de o alta serie de surprize: Automobile Bavaria prin Contempo Cars Sibiu si Banat Car Timisoara au adus pentru a fi testate de catre membri o serie de modele BMW: noul BMW Seria 5, BMW X1, BMW Seria 3 si BMW X5 facelift. Drive-testele s-au desfasurat pe portiunea de drum dinspre Rasinari si Paltinis, si au permis participantilor experimentarea calitatilor unei masini BMW pe serpentine si drum virajat.

Cireasa de pe tort a fost reprezentata insa de surpriza BMW Romania, care l-a trimis la Paltinis pe Claudiu David, pilotul de teste BMW, la bordul unui superb BMW 335i Coupe cu piese de performanta BMW. Claudiu a avut amabilitatea sa ne explice cate ceva despre masina si sa ne faca si o mica demonstratie a abilitatilor acestui BMW de 306 CP.

Surprizele nu i-au ocolit pe membrii BMW Club nici in ultima zi a intalnirii, cand masinile acestora au beneficiat de o „consultatie” gratuita, o diagnoza a sistemului, prin amabilitatea Contempo Cars Sibiu, precum si de o vizita la sediul Contempo Cars pentru a vedea facilitatile de service.

Ii felicitam pe organizatori pentru evenimentul reusit, iar la final va invitam sa urmariti galeria foto cuprinzatoare.

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account