Quickies: Formula 1 British Grand Prix

Inca o zi proasta pentru standul BMW Sauber. Din nou, monopostul a avut de suferit grav din cauza problemelor de supraincalzire a pneurilor. Robert Kubica a avut parte de probleme tehnice la fiecare sesiune de pregatire, lasandu-i foarte putin timp pentru configurarea corespunzatoare a masinii.

Silverstone s-a vrut a fi un pas inainte pentru echipa, cu introducerea unui nou design de aripa fata, dar este clar ca F1.09 a facut de fapt un pas inapoi.

Din nou, Kubica, nu a reusit sa incalzeasca anvelopele, si a fost dureros de lent prin viraje si aproape cu 1.5 secunde mai lent decat mult mai rapidul Sebastian Vettel, aflat pe prima pozitie.

P90048747

Nici Heidfeld nu a reusit sa se descurce mai bine. Desi el nu a experientat probleme tehnice in timpul sesiunii de pregatire, incapacitatea de a incalzii anvelopele a fost comuna pentru ambele masini.

In ciuda lipsei de ritm a Silverstone, Mario Theissen se lupta pentru a aduce unele imbunatatiri semnificative pentru cursele din Germania si cele urmatoare.

Pentru mai multe informatii cu privire la echipa F1 BMW Sauber, va rugam sa vizitati BMWF1blog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account