Kaufland și Lidl renunță la Audi, pentru flote BMW

Conform bimmertoday.de, Schwarz Gruppe, operatorul reţelelor de magazine Kaufland şi Lidl, va achiziționa flote de automobile de la BMW începând cu 1 martie 2018.

Schwarz Gruppe are cea mai mare rețea de retail din Europa, cu peste 180.000 de angajați pe întreg continentul. Dintre aceștia circa 60.000 lucrează pentru Lidl în Germania.

Bimmertoday.de citează drept sursă Heilbronner Stimme, care spune că Audi a pierdut contractul pentru furnizarea flotelor de mașini în favoarea lui BMW, care se pare că a făcut o ofertă semnificativ mai bună. În articolul publicat de Heilbronner Stimme se estimează că Audi vinde circa 10.000 de mașini pe an grupului Schwarz.

Reprezentanții grupului de retail spun că decizia are o motivație pur economică. Modele Audi aflate deja în uz vor fi păstrate cât timp vor rămâne în parametri normali de utilizare. Dar publicația germană menționează că de obicei Schwarz vinde mașinile după un an și jumătate de utilizare, amintind totodată că parteneriatul cu Audi are o vechime de peste 10 ani.

În informațiile publicate până acum nu se menționează modelele BMW de care Kaufland și Lidl ar fi în deosebi interesate. Dar, purtătorii de cuvând ai Schwarz Gruppe au declarat că pentru membrii consiliului director și cei aflați în funcțiile înalte ale grupului de retail va fi păstrat drept furnizor constructorul de mașini electrice Tesla.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account