BMW M2 CSR construit de Lightweight Performance

BMW M2 CSR construit de Lightweight Performance

Lightweight Performance au construit un BMW M2 cu prea multă putere de convingere.

Am mers anul trecut cu BMW M2 pe circuitul Hungaroring și am avut impresia că e o mașină care a găsit media perfectă dintre putere și echilibru. Totuși, specialiștii spun că șasiul acestei mașini atât de bun încât poate suporta mult mai multă putere dacă știi unde și cât să umbli la ea.

Cei de la Lightweight Performance au decis să păstreze aproape nimic dintr-un M2 original și să-i întindă limitele la maximum. Pentru început, au scos motorul original și l-au înlocuit cu unul de BMW M4, căruia i-au adăugat și un sistem de injecție cu apă, similar cu cel din M4 GTS, iar rezultatele de pe dinamomentru au spus – 612 CP și 767 Nm. Ceea ce s-a dovedit a fi prea mult în timpul testelor pe circuit, așa că au coborât puterea până la 590 CP și 737 Nm.

Cu asemenea putere, M2-ul nu se putea baza pe frânele stock, așa că unele din ceramică au fost montate, dar și un diferențial cu alunecare limitată de la Drexler. Anvelopele sunt Michellin Cup2 și îmbracă niște jante sângerii de 19 inch.

Și pentru că realizatorii acestui proiect se numesc Lightweigh Performance, mașina a fost ușurată atât cu ajutorul unor elemente pentru body kit-ul exterior confecționate din fibră de carbon, dar și prin eviscerarea efectivă a interiorului, unde a primit scaune cu o susținere laterală mai bună, multe inserții din carbon și un roll cage. Mai multe impresii vă puteți face răsfoind galeria de poze. Sursa – BMW Car Tuning

Comentarii

©2018 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account