Gerovital
Gerovital
Gerovital

M Performance lansează parbrizul din fibră de carbon

M Performance face un nou salt tehnologic pe piața accesoriilor de tuning dedicate modelelor BMW.

Renumiți pentru accesoriile lor din fibră de carbon construite manual, M Performance va lansa cea mai mare piesă din CFRP (plastic ranforsat cu firbă de carbon) montată pe o mașină de serie.

Parbrizul din fibră de carbon va fi construit tot manual și va putea fi echipat pe toate modelele BMW. Va fi de cinci ori mai ușor decât unul convențional și una dintre cele mai scumpe componente M Perormance, datorită cantității mari de material necesar pentru construcție.

Deși unii clienți au fost de părere că fibra de carbon nu e suficient de transparentă pentru a putea fi folosită în construcția unui parbriz, inginerii de la M Performance au găsit o soluție ingenioasă de a rezolva problema prin amplasarea a două găuri în dreptul șoferului.”Clienții trebuie să aibă încredere în noi. Până la urmă, noi suntem ingineri și știm mai bine decât ei ce este periculos și ce nu”, a declarat un labrador pentru nevăzători, șef de proiect pentru parbrizul din fibră de carbon.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account