Mai multe componente din fibra de carbon pentru viitoarele modele M. BMW M7 – in discutii

In cadrul unei discutii cu TheDetroitBureau, Presedintele BMW North America (si fost sef BMW M NA) Ludwig Willisch a declarat ca firma are de gand sa utilizeze mai multe componente din fibra de carbon in viitoarele modele M, si pe viitor si in modelele Seria 3 ‚normale’.

Mai mult, Willisch a declarat ca modelul M7 ramane inca pe lista de discutii, ca un competitor serios pentru Audi S8 si Mercedes-Benz S63 AMG.

DetroitBureau: „Pana acum, constructorul bavarez a declarat ca nu ar avea de gand sa construiasca o versiune M pentru nava amiral Seria 7 dar sentimentul acela pare sa se schimbe, mai ales acum ca omologul sau din China s-a aratat disponibil pentru a-l ajuta.”

Randare BMW M7

Pentru a anula orice zvonuri despre o posibila versiune M a unuia din modelele SAV mai mici, seful BMW NA a declarat ca firma nu are de gand sa construiasca vreun crossover X1 M sau X3 M3, dar BMW va oferi o gama de accesorii in cadrul noii linii BMW M Performance Automobiles, care va contine componente de performanta si pentru modelele crossover mai mici, precum si pentru alte modele din gama BMW, in sprijinul clientilor care nu vor un vehicul M complet.

Modelul BMW M550d tri-turbo va ramane un model destinat pietei europene, iar primul model pe care-l va primi piata americana va fi BMW M135i.

Dat fiind ca tintele de crestere sunt din ce in ce mai mari de la an la an, Divizia M se va pozitiona pe piata cu mai multe vehicule sportive in urmatorii ani.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account