Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2018

BMW continuă să urmărească cu consecvenţă îmbunătăţirea emisiilor tuturor motoarele termice în vara anului 2018. Conform strategiei mărcii, întreaga gamă de modele primeşte actualizări de echipamente opţionale şi motorizări pentru a asigura mereu că întreaga gamă BMW este la cel mai avansat nivel tehnologic.

  • Toate modelele plug-in hybrid şi cu motor pe benzină sunt echipate standard acum cu filtru de particule pentru motorul pe benzină.
  • Selecţia de modele pentru BMW X3 este extinsă pentru a include un al doilea automobil BMW M Performance – şi BMW X4 este disponibil cu un încă motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie.
  • Model special pentru BMW X2 cu avantaj client de 29%.
  • Transmisia Steptronic cu opt trepte, standard pentru numeroase modele din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 4 şi BMW Seria 5.
  • Pachet aerodinamic pentru BMW i8 Coupe şi Roadster.
  • Noi opţiuni de culori şi finisări interioare pentru BMW Seria 5, BMW Seria 6 Gran Turismo şi BMW Seria 7.

Începând cu iulie 2018, toate modelele plug-in hybrid şi cu motoare pe benzină ale mărcii disponibile în Germania vor fi echipate standard cu un filtru de particule pentru motor pe benzină, astfel respectând deja standardul de emisii Euro 6d-TEMP. Tehnologia BluePerformance, ce include convertor catalitic SCR cu injecţie AdBlue, a devenit o echipare întâlnită pentru aproape întreaga gamă de modele BMW diesel începând din martie 2018. Aceasta înseamnă că toate oferă un sistem de tratare a gazelor de eşapament în mai multe trepte, compus din convertor catalitic de stocare NOx şi sistem SCR (reducţie catalitică selectivă, cu injecţie AdBlue). Datorită reducerii deosebit de eficiente a emisiilor de particule obţinute, acestea sunt conforme cu ceea urmează a fi cel mai riguros standard de emisii, adică Euro 6d-TEMP. În plus, alte 39 de modele diesel vor intra pe piaţă fiind conforme cu standardul Euro 6d-TEMP.

Variante de model suplimentare pentru BMW X3 şi BMW X4 vor fi disponibile începând din august 2018. Suplimentar, BMW X2 vine acum cu o versiune specială, disponibilă pentru o perioadă limitată: M Advantage Plus.

Începând cu iulie 2018, numărul de modele din gamele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW Seria 4 şi BMW Seria 5 va fi mărit, toate acestea fiind echipate standard cu o transmisie Steptronic cu opt trepte.

BMW X3 şi BMW X4: noi variante de model cu motoare cu şase cilindri dispuşi în linie
Cu premiera BMW X3 M40d, numărul de motoare disponibile pentru modelul Sport Activity Vehicle din segmentul premium al clasei medii creşte la şapte. Mai mult, acest nou venit este acum cel de-al doilea model BMW M Performance din gamă. La BMW X3 M40d, un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie generează o putere maximă de 240 kW/326 CP şi un cuplu maxim de 680 Nm disponibil încă de la 1.750 rpm datorită turbocompresorului în mai multe trepte şi injecţiei directe common-rail cu piezoinjectoare, care accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.

Un al doilea motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie va fi oferit pentru modelul Sport Activity Coupé începând din luna august 2018. Propulsorul de la noul BMW X4 xDrive30d generează o putere maximă de 195 kW/265 CP şi un cuplu maxim de 620 Nm. Automobilul are nevoie de doar 5,8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Toate variantele de model noi ale BMW X3 şi BMW X4 sunt echipate standard cu transmisie Steptronic sport cu opt trepte.

Ediţie specială BMW X2 – Model Advantage Plus
Această versiune include un pachet larg de echipamente: hayon electric, scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, sistem de asistenţă la parcarea cu spatele (PDC), aer condiționat automat, pilot automat, lumini de ceaţă LED, faruri LED cu conţinut extins și sistem de spălare faruri inclus, ornamente BMW Individual Shadow Line, capitonaj plafon BMW Individual antracit, jante din aliaj uşor Double-spoke de 18″, tip 567. Preţul este de 3684€ cu TVA inclus, ceea ce reprezintă un avantaj client de 29%.

Transmisia Steptronic cu opt trepte, disponibilă standard la alte modele
Schimbări rapide ale treptelor de viteză, un nivel ridicat al confortului schimbării şi eficienţa excelentă sunt avantajele transmisiei Steptronic cu opt trepte, devenită acum o dotare standard pentru numeroase modele BMW suplimentare din iulie 2018. În segmentul compact premium, şi BMW 120i cu trei uşi şi BMW 120i cu cinci uşi vor avea o selecţie automată a vitezelor ca dotare standard în viitor. În acelaşi timp, dinamica de schimbare îmbunătăţită suplimentar a transmisiei Steptronic sport cu opt trepte poate fi experimentată standard la BMW M140i cu trei uşi şi BMW M140i cu cinci uşi.

La BMW Seria 3, opt modele suplimentare vor fi echipate standard cu transmisia Steptronic cu opt trepte începând din iulie 2018. Acestea sunt BMW 320i Gran Turismo şi BMW 320i xDrive Sedan, BMW 320i xDrive Touring şi BMW 320i xDrive Gran Turismo. Modelele BMW 330i Sedan şi BMW 330i Touring şi BMW 340i Sedan şi BMW 340i xDrive Sedan vor dispune şi ele în viitor, ca dotare standard, de transmisie automată.

Şase variante de modele BMW Seria 4 vor beneficia şi de noua combinaţie motor-transmisie standard: BMW 420i Cabriolet, BMW 420i xDrive Gran Coupé, BMW 430i Cabriolet şi BMW 430i Gran Coupé, dar şi BMW 440i Coupé şi BMW 440i xDrive Coupé.

Gama de modele echipate standard în viitor cu transmisia Steptronic cu opt trepte este completată de BMW 520d Sedan şi BMW 520d Touring.

Noi culori exterioare şi caracteristici de design interior pentru BMW Seria 5 şi BMW Seria 6 Gran Turismo
Selecţia culorilor exterioare pentru BMW Seria 5 Sedan şi BMW Seria 5 Touring va fi extinsă în vara anului 2018 pentru a include varianta Frozen Dark Silver metalizat, a cărei suprafaţă mată creează un aspect deosebit de expresiv. Această finisare a caroseriei va fi oferită şi pentru sedanul de înaltă performanţă BMW M5, pentru care se poate alege şi varianta Frozen Marina Bay Blue metalizat – tot o opţiune nouă.

Începând cu iulie 2018, aplicaţiile galvanizate disponibile opţional pentru anumite butoane de control vor fi un punct de atracţie exclusivist pentru interiorul BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 6 Gran Turismo. Această finisare de înaltă calitate se aplică comutatoarelor de pe volan, butonului Start/Stop, controlului volumului sistemului audio, comenzilor aerului condiţionat şi panourilor de comutare de pe uşa conducătorului şi cea a pasagerului din faţă.

BMW Seria 7: compoziţia BMW Individual care poate fi combinată cu alate finisaje de exterior
Compoziţia BMW Individual oferă o ambianţă extrem de exclusivistă a interiorului BMW Seria 7 Sedan prin intermediul unor materiale deosebite şi printr-o schemă coloristică armonizată subtil. Opţiunea, care cuprinde tapiţeria integrală BMW Individual cu piele fină Merino, finisajele interioare BMW Individual, volanul BMW Individual îmbrăcat în piele şi tapiţeria BMW Individual pentru acoperiş, poate fi combinată cu finisaje suplimentare pentru caroserie – totul începând cu iulie 2018. În viitor, selecţia va include şi variantele Alpine White non-metalic, Sapphire Black metalizat, Kashmir Silver metalizat, Glacier Silver metalizat, Imperial Blu metalizat cu efect strălucitor, Sophisto Grey metalizat cu efect strălucitor, Mineral White metalizat, Jatoba metalizat, Magellan Gray metalizat, Arctic Gray metalizat cu efect strălucitor şi Atlas Cedar metalizat.

Pachet aerodinamic pentru BMW i8 Coupe şi BMW i8 Roadster
Propulsia plug-in hybrid a BMW i8 garantează o combinaţie foarte progresivă de performanţe dinamice sportive şi eficienţă pentru condusul decapotabil. Proprietăţile dinamice ale automobilului pot fi optimizate suplimentar prin intermediul noului pachet aerodinamic. Acesta este alcătuit dintr-un spliter frontal cu două secţiuni şi o aripioară a spoilerului spate. Preţul pachetului este de 700 Euro cu TVA inclus.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account