Mercedes C63 S AMG versus BMW M3 – De la egal la inegal

Dacă cele două mașini ar fi niște luptători în cușcă, răfuiala ar arăta ca un meci dintre categoria grea și categoria ușoară.

Mercedes este în corzi, BMW aruncă pumn după pumn și victoria înainte de clopot este foarte aproape. Dar nu, Mercedes revine printr-un croșeu de dreapta intitulat C63 S, o versiune de 510 CP și 700 Nm care accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde. E mult mai puternic decât adversarul său, mai greu și are potcoave de cal ascunse în mănuși. BMW M3 simte că Mercedes a trișat și a trimis în ring un adversar de la o categorie superioară. Eschivează și își face jocul de picioare fără greșeală obosindu-și adversarul, mai puternic, dar mult mai greoi și mai lent în reflexe. Gongul sună și ambii sportivi se îndreaptă către colțurile lor. Echipa BMW își încurajează sportivul – „Poți să-l bați, e doar un mercenar în haine de gală, nu știe să lovească, nu știe să eschiveze, încearcă mai multe lovituri la corp pentru a-l obosi”. În celălalt colț echipa Mercedes pare încrezătoare în forța brută a AMG-ului, în steroizii injectați direct în venă și în banii investiți în dezvoltarea lui.

Runda finală începe, ambii luptători au arcada deschisă, sunt obosiți și vor să se termine cât mai repede. Mercedes C63 S AMG aruncă lovituri puternice dar fără acuratețe, subvirează în fiecare curbă, iar BMW M3 profită de asta pentru a crea un mic avantaj la puncte. Trimite câteva lovituri la corp așa cum l-au învățat antrenorii și AMG-ul se resimte, frânele lui nu mai pot face față kilogramelor în plus, genunchii i se moleșesc după fiecare viraj, iar respirația i se taie după fiecare lovitură la ficat. Mai multe nu mai știu pentru că mi s-a terminat filmul, dar vă invităm să priviți acest comparativ video făcut de britanicii de la EVO pentru a afla deznodământul.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account