Parteneriat BMW – Glympse

BMW devine pe zi ce trece mai interesat de noile tehnologii si de startup-uri. Luna trecuta, Glympse – aplicatia de servicii bazate pe localizare geografica a anuntat un parteneriat cu BMW. Aplicatia permite locuitorilor orasului Praga sa se inscrie la un drive-test cu noul BMW Seria 1, dand „like” paginii de Facebook BMW in Cehia.

Dar ce e mai interesant este faptul ca aplicatia are capacitatea de a identifica deplasarea vehiculelor in timp real.

Fanii paginii de Facebook BMW Cehia pot alege locatia lor in cadrul orasului Praga, pentru a solicita o masina pentru drive-test.

“Am vrut sa cream o campanie care permite fanilor de pe Facebook sa iasa din lumea online BMW si sa intre in cea offline intr-un interval de timp redus”, a declarat Philipp Arbter, Innovation Manager pentru platforme de media emergente, in cadrul BMW.

Potrivit BMW, experimentul s-a dovedit un succes, iar ideea este atractiva si se potriveste cu profilul cumparatorilor de BMW Seria 1 2012.

Glympse este un startup cu vechime de doi ani, care s-a facut cunoscut dupa un parteneriat cu Orange, in scopul identificarii locatiilor camioanelor care transporta inghetata in Londra.

Glympse are la acest moment cca. 1,5 milioane utilizatori, a declarat Bryan Trussel, Presedintele companiei.

[Sursa: AdWatch ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account