Mercedes Pickup – Pentru țăranii premium

Mercedes Pickup

Nu e nimic rău în a fi țăran. Un țăran este un om care stă la țară și se îndeletnicește cu chestii țărănești cum sunt agricultura, crescutul animalelor, bătutul nevestelor și participarea la ședințele partidului țărănist.

Nu-i de mirare că tot mai mulți orășeni tânjesc să devină țărani, din păcate nerespectând regulile și datinile țărănești. Altfel spus, unii aleg să se urce într-un Mercedes, BMW sau Audi și să conducă ca ghiolbanii. Ghiolbanul, spre deosebire de țăran, este o specie dizgrațioasă care se ocupă cu ghiolbănitul, lucru deloc în folosul comunității.

Se pare că Mercedes a văzut o oportunitate foarte bună în mișculațiile care au loc în piață și s-au angajat ca până în 2020 să scoată un Mercedes Pickup. Cum mai tot țăranul are acum un Mercedes, un BMW, un Audi, plus o fermă, s-au gândit că e cazul și pentru un model Mercedes dedicat antreprenorilor mioritici. Chiar dacă Mercedes Pickup țintește mai mult către piețele din America de Sud, Africa de Sud și Australia. Au și ei țăranii lor.

Responsabili pentru Mercedes Pickup vor fi inginerii care se ocupă cu divizia vehiculelor utilitare, adică dube. Doar că în acest caz vor încerca să amestece utilitarul cu valențele premium. Ne putem aștepta deci la un Mercedes Pickup care arată chiar foarte bine, cu niște talente în off-road împrumutate de la un Clasa G și un interior semi-premium, asemeni unui Viano, acum Clasa V.

Nu sună rău deloc și având în vedere că există deja pe piață pick-up-uri cum sunt VW Amarok și Nissan Navara, utilitare care încearcă să atingă și zona premium, un Mercedes Pickup nu sună deloc rău nici pentru ei, nici pentru noi.

Rămâne de văzut dacă țăranii premium o să vadă în această mașină un mijloc de a se diferenția de ceilalți țărani în trafic, ori un mijloc de a te diferenția de ceilalți țărani în creierii munților. Oricum o dai, tot țăran rămâi…

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account