MINI Countryman Park Lane: premieră mondială

MINI Countryman Park Lane

Prin MINI Countryman Park Lane, producătorul britanic a intrat într-o nouă fază a poveştii sale de succes prin aventurarea în segmentul premium cu un model în ediție specială. MINI Countryman combină stilul distinctiv al mărcii cu un interior versatil şi generos. Agilitatea MINI caracteristică în termeni de reacţie la condus este experimentată într-o manieră nouă datorită poziţiei înalte a scaunelor şi câştigă o dimensiune fascinantă suplimentară în combinaţie cu sistemul opţional de tracţiune integrală ALL4.

MINI Countryman Park Lane

Noul MINI Countryman Park Lane: mai atractic ca niciodată

Noul MINI Countryman Park Lane întruchipează, mai atractiv şi mai exclusiv ca niciodată, calităţile versatile ale acestui talent multilateral. Stilul său individual de calitate înaltă este subliniat de un concept de design şi culoare ce a fost dezvoltat special pentru această ediţie a modelului. Caroseria finisată în Earl Grey metalizat este combinată cu o variantă de culoare complet nouă, Oak Red, pentru acoperiş şi capacele oglinzilor retrovizoare, precum şi cu benzi sport de aceeaşi culoare ca dotare opţională. MINI Countryman Park Lane accentuează cu multă îndrăzneală caracterul sportiv clasic prin jantele de 18 ţoli, din aliaj uşor, în design Turbo Fan Dark Grey şi pachetul optic MINI ALL4 Exterior, care include elemente argintii de caroserie pentru barele faţă şi spate, precum şi pentru pragurile laterale.

MINI Countryman Park Lane

Detalii unice pentru MINI Countryman Park Lane

Logo-urile de pe hublourile laterale şi suprafaţa cockpitului poartă inscripţia „Park Lane”, aşa cum apare şi pe pragurile uşilor. Suprafeţele interioare în nuanţă Cross Stripe Grey au fost şi ele concepute exclusiv pentru MINI Countryman Park Lane. Acestea vin împreună cu decoraţiunile pentru uşi şi consola centrală în culoarea Carbon Black, ceea ce creează o ambianţă sportivă premium în interior.

MINI Countryman Park Lane

Tracțiune integrală și pentru MINI Countryman Park Lane

Opţional, MINI Countryman Park Lane este disponibil cu sistem de tracţiune integrală ALL4 pentru toate variantele modelului. Ediţia modelului poate fi combinată cu un pachet superior de echipamente. La MINI Countryman Park Lane Chili, dotările suplimentare ale acestui talent multilateral includ proiectoare LED pentru ceaţă, scaune sport cu material textil/piele, aer condiţionat automat, buton Sport, senzor de ploaie cu control automat al luminilor de condus, volan sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi pachet de stocare şi de lumini.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account