MINI Târgul Bunătăţilor de Paşte la Readers Cafe

MINI şi Bistro Readers te invită joi şi vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru prima ediție a MINI Targului bunătăţilor de Paşte. Vei putea descoperi MINI surprize numai bune de luat acasă şi de împărțit cu cei dragi. Evenimentul marchează şi lansarea primei cărţi în limba română despre istoria MINI.

Spațiul bistroului, situat în Metropolis Center, va fi însuflețit de MINI bunătăți preparate în spiritul Paştelui, după reţete tradiţionale. MINI pască delicioasă cu brânză sau ciocolată, MINI cozonac, MINI drob, dar şi ouă roşii de prepeliță sau MINI tarte cu portocale, ciocolată ori căpşuni sunt deliciile pregătite de Readers special pentru Paşte, numai bune de luat acasa. Acestea vor putea fi cumpărate din cadrul târgului care se va desfăşura joi, 21 aprilie 2011, şi vineri, 22 aprilie 2011, între orele 10.00 si 20.00 la Bistro Readers.

“Am ales ca anul acesta, împreună cu MINI, să sărbătorim primul Paşte alături de clienţii Readers, cu bunătăţi special gândite pentru ei. Prăjiturile în miniatură, mini-cozonacul şi mini-pasca de casă reprezintă foarte bine conceptul bistro-ului, care reinterpretează tradiţia într-o manieră modernă, dar care păstrează sentimentul de căldură şi apropiere“, a declarat Anca Mitu, Managing Partner Readers.

Evenimentul va reprezenta şi locul de întâlnire pentru pasionaţii mărcii MINI, identificată perfect cu formula “concentrată” a produselor culinare care urmează a fi savurate. Cu acest prilej va fi lansat un proiect editorial unic: prima carte dedicată istoriei mărcii scrisă în limba română – “MINI. 50 de ani de inovaţii”.

Bistro-ul Readers este un nou spaţiu urban, gândit pentru experienţe culinare speciale, dar şi pentru happening-uri culturale, de artă, pe care MINI le susţine şi cu care se identifică. Este un loc ideal atât pentru întâlnirile de business, cât şi pentru un prânz în oraş alături de colegi sau afterhours cu prietenii. Aici poți experimenta un meniu light şi fresh, potrivit pentru fiecare moment al zilei: mic dejun sănătos, prânz rapid şi meniuri de seară cu sushi şi tapas, perfecte pentru a fi împărțite cu prietenii, în acorduri de muzica live.

Readers Cafe • Bistro • Lounge
Metropolis Business Center
Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97

[Sursa: MINI]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account