BMW Stories prezintă – Colecționarul din umbră

De la un om care la 17 dormea pe străzi, acest american care nu vrea să ne arate decât că are chelie  a ajuns să dețină una dintre cele mai impresionante colecții de BMW-uri clasice din lume.

BMW Stories este un serial online despre pasionații de BMW-uri și poveștile lor. Avem și noi una cu Marin Dumitrescu dacă nu ați văzut-o. Serialul urmărește relația dintre om și mașină și reușește să scoată în evidență particularitățile fiecăruia, dar mai ales cârligul pe care o are marca asta la oamenii care apreciază cu adevărat munca depusă și ideologia din spatele construcției unei mașini. Cum BMW este una dintre cele mai filosofice mărci, încercând mereu să pună în evidență empirismul care stă la baza relației dintre șofer și mașină, ne-am decis să filosofăm și noi puțin pe baza muncii lui.

BMW Stories (1)

 

În cazul americanului nostru din umbră cu chelie a fost suficient să vadă un BMW M3 E30 pe stradă când era mic și asta se pare că a sucit cheița care trebuia în sufletul și în mintea lui  pentru că s-a ambiționat atât de tare încât și-a depășit condiția de om care n-are și el un BMW, iar acum se bucură de roadele muncii sale. Așa cum se bucură el ne bucurăm și noi pentru că o face din dragoste pentru BMW și pentru senzația pe care ți-o oferă unul din spatele volanului.

BMW Stories (3)

Omul nostru are nu mai puțin de 45 de BMW-uri de colecție printre care și unul dintre cele două BMW 700 RS din întreaga lume. Nu le ține bibelou, ci le conduce, pentru asta le-a cumpărat ne spune el. Noi nu putem decât să apreciem un om care se ocupă de bătrânele BMW-uri ca un asistent inimos de azil și care reușește să le țină în viață nu cu aparatură de suport, ci cu dragoste și afecțiune. Iar din punctul ăsta de vedere relația dintre el și mașinile lui e mai mult decât empirică. Clipul de mai jos e destul de rațional însă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account