Gerovital
Gerovital
Gerovital

Need For Speed se întoarce în Underground

Seria Need For Speed Underground a dat frâu liber imaginației celor care văzuseră Furios și Iute, dar erau prea mici pentru a-și permite să conducă o mașină. Când a apărut jocul pe torentele din căminele studențești țin minte că holurile duduiau de sisteme audio date la maximum cu Lil John și a sa piesă Taram-tam-tam sau cum naiba se numea.

Need For Speed (2)

Nimeni nu mai mergea la școală, ci strângea bani de jante, de vopsea perlată, turbine și NOS. Apoi a apărut Need For Speed Underground 2 cu Riders on the Storm cântat de Snoop Dogg, mai multe mașini, mai multe variante de personalizare și o hartă deschisă unde puteai să ieși noaptea la curse pe autostradă ori pe la liniuțe.

Need For Speed (6)

Acum, Electronic Arts și Ghost Games anunță o nouă serie Need For Speed în care acțiunea se petrece în lumea curselor de stradă ilegale. Ei zic că va fi un joc al culturii auto din mediul urban și că mediul înconjurător va fi cât se poate de autentic. Ce-i drept nu știm încă mașinile care vor fi disponibile în joc, dar văzând că Porsche este prezent, ne așteptăm să vedem și câteva BMW-uri.

Jocul va fi lansat anul acesta, în toamnă, pe platformele PS4, XBox și PC.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account