Poze spion: BMW M5 F10 cu transmisie manuala, reperat in SUA

In mai putin de sase saptamani BMW va dezvalui versiunea de serie a noului M5 F10. M5 Concept a fost dezvaluit luna trecuta la Garching, in Germania, dar multe detalii legate de masina au ramas secrete.

Desi acest lucru nu a fost anuntat oficial, am aflat ca noul M5 va fi disponibil atat cu transmisie manuala cat si cu transmisie semi-automata M du dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Zilele trecute a fost reperat in SUA un prototip cu transmisie manuala. In videoclipul de mai jos se poate vedea cum se comporta masina in timpul schimbarii vitezei, si de aceea credem ca este vorba de transmisia manuala.

La dezvaluirea conceptului, Dr. Segler s-a abtinut sa dezvaluie cifrele oficiale legate de performanta, dar au fost puse la dispozitie cateva detalii despre motor si transmisie. Dupa cum am mai anuntat si pana acum, noul M5 este propulsat de motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo cu eficienta si performanta mai mari decat ale motorului anterior. Numeroasele inovatii aplicate au condus la o reducere a consumului si a emisiilor poluante cu peste 25%.

Din punct de vedere al designului, noul M5 are la baza liniile de design mai atractive ale lui Seria 5 F10. Folosind linii mai calme dar elegante, noul BMW Seria 5 s-a dovedit a fi un real succes pentru BMW pana acum. M5 F10 livreaza toate componentele la care ne asteptam de la o masina M: agresivitate, sportivitate si eleganta. Bara fata e si mai agresiva decat modelul Seria 5 cu pachet M, are trei prize mari de aer si grila neagra. Un eleron discret pe capota portbagajului optimizeaza aerodinamica masinii.

Dupa cum putem vedea in fotografii, versiunea de serie a lui M5 primeste oglinzi laterale diferite de cele ale conceptului. Si jantele oferite pentru modelul de serie vor fi diferite.

Noul BMW M5 F10 va debuta oficial la salonul auto de la Frankfurt in aceasta toamna.

Credit foto si video: Aj Tang si Tim Craft si 5post.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account