Festivalul M văzut din loja VIP

Festivalul M este un fel de acces în spatele scenei pentru cei mai înrăiți fani, adevărați „groupies” ai diviziei M.

Aici poți să-ți cunoști idolii îndeaproape și să te bucuri de compania lor, chiar dacă trebuie să-i împarți cu ceilalți. Cea de-a șasea ediției a festivalului M a avut loc între 27 și 29 mai pe legendarul circuit Nurburgring.  Dar să nu credeți că este suficient să ai un M pentru a fi prezent acolo. Trebuie să mai dai și niște bani. Mai exact vreo 449 de Euro. Colegul nostru de la BMWBlog.com, Horațiu Boeriu, a fost acolo și ne-a împărtășit și nouă din experiența lui boierească.

BMW-M-Festival-2016-107

Se pare că acei 449 de Euro îți cumpără un bilet pentru cursa de 24 de ore, acces la linia de start, acces la zona VIP a evenimentului, serviciu de transport, acces la noaptea M, catering VIP, un tur al padocurilor și șansa de a câștiga un loc în M Corso pe circuit. Cu alte cuvinte – mulți bani, multă distracție.

BMW-M-Festival-2016-95

În fiecare an este dezvăluit un model nou în cadrul M Night, iar anul acesta a fost cazul noului BMW M3 30 Jahre, o ediție limitată a M3-ului construită în doar 500 de exemplare. Pe lângă M3-ul Jahre au mai fost dezvelite și niște GTS-uri, un M2 cu pachet Performance și un BMW M760Li.

BMW-M-Festival-2016-64

Horațiu al nostru s-a bucurat de tot ce a avut evenimentul de oferit, dar cea mai mare distracție, spune el, a fost M Corso. În ziua cursei de 24 de ore, circuitul devine disponibil pentru participanți pentru a fi străbătut la volanul M-urilor lor.

BMW-M-Festival-2016-35

Anul ăsta s-au întâlnit în Iadul Verde mai mulți păcătoși cu M-uri și nu numai. Au fost acolo oameni cu M3 E30, Z8, M1, M2 sau M4 GTS, iar Horațiu a avut norocul de a se urca într-un M3 Competition Package. E un fel de paradă a M-urilor, foarte colorată și mereu gălăgioasă, unde șoferii M-uri se luptă pentru a le fi recunoscute drepturile pe șosea. Oamenii merg în șir indian, nas în fund, dar prieteniile sunt cât se poate de… „straightforward”.

BMW-M-Festival-2016-17

Pe lângă multă acțiune, fanii M prezenți acolo au avut parte și de adevărate momente de relaxare, cu multă bere nemțească. S-au uitat la cursă dintr-o lojă VIP situată în dreptul virajului cu numărul 14, au admirat-o de sus, dintr-un elicopter, și au asistat la cursurile inginerilor M din cadrul BMW M Testing Centre, unde a fost disecat pe viu un M4 GTS de oamenii care au ajutat la dezvoltarea lui. Acum că ne-am lămurit care-i faza cu festivalul M, cei 449 de Euro nu ni se mai par atât de mulți. Dacă tot nu avem norocul lui Horațiu, măcar să punem bani deoparte.

Sursa – BMWBlog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account