Noile BMW Seria 5 și i5 produse în China au „cinematograf” pentru pasagerii din spate, la fel ca BMW Seria 7

BMW Seria 5

Noile BMW Seria 5 și i5 sunt produse și în China, exclusiv pentru piața locală. Iar acum constructorul ne oferă primele imagini și informații despre aceste modele cu specificații speciale.

Atât noul BMW Seria 5 Sedan, cât și varianta sa cu propulsie pur electrică i5, sunt acum produse și la uzina Dadong din Shenyang, China, de către joint venture-ul BMW Brilliance Automotive Ltd..

Aceasta este a 4-a generație BMW Seria 5 construită în China, cu specificații dedicate pieței locale. Popularitatea Seriei 5 este în continuă evoluție în China. De exemplu, în intervalul 2020-2022 au fost livrate către clienții din China 530.000 de exemplare Seria 5.

La nivel mondial BMW Seria 5 este liderul din segmentul sedan-urilor business. Prima degenerație Seria 5 a debutat în 2022. Acum este lansată pe piața mondială cea de a 8-a generație. Iar din 1972 și până în prezent au fost comercializate la nivel internațional peste 10 milioane de exemplare BMW Seria 5.

Specificațiile speciale pentru China ale modelelor BMW Seria 5 și i5

După cum s-a creat deja o tradiție, modelul BMW Seria 5 produs în China are ampatamentul lungit față de cel care se comercializează în piețe precum Europa ori SUA. Așadar, oferă un nivel și mai generos de spațiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Mai mult de atât, Seria 5 și i5 pentru China pot fi echipate și cu „cinematograful” care a debutat cu noul sedan de lux BMW Seria 7. Este vorba despre imensul ecran tactil de 31,3 inch, care coboară din plafon. BMW Theatre Screen are rezoluție 8k și conectivitate la internet 5G. Drept urmare pasagerii pot accesa o varietate de servicii și aplicații de streaming online.

De asemenea, Seria 5 și i5 pentru China beneficiază și de Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System. Acest sistem audio de înaltă fidelitate completează ecranul din plafon pentru a transforma modelele Seria 5 în cinematografe mobile.

Totodată, confortul pasagerilor este datorat și sistemului de climatizare cu reglaj pe 4 zone. Iar tapițeria din interior se remarcă prin cusăturile elaborate și combinațiile bi-colore.

Distincte sunt și finisările în culoare cuprului pentru numeroase ornamente din interior (inclusiv brațe volanului). Aceeași culoare de nuanța cuprului o remarcăm și în cazul unor ornamente de la exteriorul caroseriei (de exemplu: prize de aer din spoilerul frontal, jante, ramele grilei frontale, conturul geamurilor). Iar un detaliu stilistic nou adus de modelele Seria 5 pentru China este și faptul că în curbura Hofmeister a conturului pentru geamuri este integrată cifra 5 iluminată (pe ambele laturi ale sedan-ului). Acest 5 iluminat este o dotare standard. Iar în cazul lui sedanului cu propulsie pur electrică, în curbura Hofmeister este integrat i5. Acesta este iluminat într-o nuanță albastră, care pulsează discret când mașina își încarcă bateria.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account