Noul Audi Q7

A trecut aproape un deceniu de când Audi a lansat pe piață SUV-ul său, iar acum a venit momentul pe care îl așteptam de vreo câțiva ani buni: lansarea noului Audi Q7. Deși noul SUV va fi pezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit ce va debuta pe 12 ianuarie, o serie de fotografii au fost făcute publice pe internet și preluate de site-ul World Car Fans. 

Noul Audi Q7_1

Privind aceste imagini este evident că Audi își menține linia de design oarecum conservatoare. Noul Audi Q7, deși nu arată rău deloc, păstrează într-o mare măsură silueta generației actuale. Blocurile optice față sunt preluate de la noul Audi TT și sunt destul de asemănătoare cu cele prezente pe noul Volvo XC90. De asemenea, grila frontală, pare și ea preluată de la modelele „sportive” ale gamei Audi. Privit din lateral, noul Audi Q7 scoate în evidență ramele din aluminiu ale geamurilor, precum și o linie arcuită a plafonului, fără însă a fi o încercare de „SUV coupe” așa cum este noul Mercedes-Benz GLE Coupe.

Noul Audi Q7_2

În partea din spate se remarcă blocurile optice deja familiare, al căror design este implementat deja pe o serie de modele ale producătorilor înrudiți Volkswagen și Audi. O notă sportivă este adusă în schimb de cele două evacuări angulare, dar și de difuzorul bării spate.

Noul Audi Q7_3

Gama de motorizări ce vor fi disponibile pentru noul Audi Q7 nu vor fi radicale și probabil se vor baza pe aceleași versiuni deja existente. Noutatea la acest capitol este reprezentată de posibilitatea introducerii unei versiuni de tipul Plug-In Hybrid, dar și o posibilă versiune „sport”, sub forma lui Audi SQ7.

Noul Audi Q7 va intra în vânzare, cel mai probabil, la sfârșitul anului viitor sau la începutul lui 2016.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account