BMW extinde campania de chemare în service a modelelor Seria 3 E46 din România pentru verificarea airbag-urilor TAKATA

BMW Group România înștiințează clienții cu modele BMW Seria 3 E46, produse în intervalul noiembrie 1997 – iunie 2000, că este extrem de important să contacteze urgent un dealer BMW pentru a verifica dacă este necesară schimbarea airbagurilor.

BMW Group România subliniază: “Recent, modele mai multor producători de automobile au fost rechemate în service pentru înlocuirea airbag-urilor faţă de pe partea conducătorului auto, echipate cu un sistem de umflare prin gaz „Non Azide Driver Inflator (NADI)” de la TAKATA Corporation, care pot exploda şi cauza pasagerilor daune fizice severe, inclusiv decesul.”

Evaluarea BMW Group a arătat că airbagurile pot fi afectate de umezeală şi, la declanşare, să genereze o explozie. BMW atenționează că orice înlocuire a airbagurilor, în urma unei coliziuni sau defecţiuni, nu elimină posibilitatea unei defecţiuni a airbagurilor curente.

Site-ul bmw.ro susține posesorii de modele BMW Seria 3 E46 din România în demersul verificării și eventualei schimbări a airbagurilor. Accesând link-ul direct de mai jos puteți verifica rapid și ușor pe baza seriei de şasiu dacă automobilul deţinut este afectat de acţiuni de rechemare:

https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/campanii-tehnice.html

O precizare foarte importantă este că, dacă automobilul BMW a fost importat dintr-o altă țară, este foarte posibil ca rezultatul verificării să nu fie corect, căutarea fiind limitată numai la automobilele care au prima înmatriculare în România și tot istoricul de service, de asemenea, numai la Partenerii Autorizați BMW din România, fără alte intrări în service în alte țări. Din acest motiv este necesară contactarea unui dealer autorizat BMW.

Puteți vedea toate detaliile despre această rechemare în service accesând link-ul de mai jos:

https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/personal-services/warranty.html

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account