Vorsteiner BMW M6 – Coji de portocală

Dacă body kit-ul acestui BMW M6 ar fi fost lucrat din coji de portocală, probabil că nimic nu ne-ar fi oprit să-i găsim pulpa.

Vorsteiner și Liberty Walk sunt poate cei mai capabili tuneri de școală nouă de pe piață. Ei sunt oameni care construiesc mașini ieșite din tiparul tuning-ului, mașini care arată de multe ori a caricaturi sau a desene manga. BMW M4 GTRS4 de la Vorsteiner ori BMW M4 cu body kit-ul de la Liberty Walk sunt două exemple foarte bune de tuning fără rădăcini. Te uiți la ele și nu prea descoperi elemente vechi, ci doar interpretări de ultimă generație.

vorsteiner-bmw-m6-10

Bineînțeles, nu toată lumea este dispusă să-și lățească mașina până la momentul când nu mai au loc cu ea în garaj, așa că nu toate body kit-urile lor sunt wide ori prinse cu nituri. Un exemplu foarte bun este acest BMW M6 Coupe care a primit sctrictul necesar de la Vorsteiner pentru a se deosebi de celelalte, fără a fi confundat însă cu o mașină din Transformers. Mașina asta este condusă de un adevărat împătimit al mărcii și nu este plimbată doar pe la saloanele de frumusețe, ci și pe la evenimente de circuit. Asta ne spune că nu-i doar un bibelou de impresionat coțofenele, ci un adevărat instrument de precizie dacă este condus de cine trebuie.

vorsteiner-bmw-m6-05

În afară de acest roșu aprins străbătut de niște dungi de curse, acest BMW M6 este prevăzut cu elemente de caroserie din fibră de carbon, care adaugă puțină aerodinamică și stil fără a știrbi din performanțe. Vorbim despre spoiler, difuzor de aer, praguri, eleron și niște jante V-FF 103 vopsite în carbon graphite pe 21 de inch. Singurul element cu adevărat special la acest BMW M6 sunt capacele jantelor, ediție limitată, vopsite în culoarea mașinii. Observați cum detalii mici pot face diferențe mari? Bun, acum să ne facem un suc de portocale…

Sursa – Tuningnews.net

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account