Noul BMW M2: poze și informații „scăpate” pe net

Noul BMW M2

Noul BMW M2 este unul dintre cele mai așteptate modele BMW din ultima vreme, iar interesul pentru acest pachet de mușchi a dus la apariția pe net a primelor poze și informații oficiale, înainte de expirarea embargo-ului. De data aceasta se pare că vinovații sunt britanicii de la revista Auto Express care au lăsat un document PDF din următorul număr al revistei să ajungă pe net.

Noul BMW M2 va fi prezentat oficial mâine, pe 14 octombrie, în toată splendoarea lui. Până atunci însă, îți poți face o idee destul de bună despre cum va arata noul BMW M2, din PDF-ul celor de la revista britanică Auto Express. Tot ei sunt cei care spun că mașina are fix 370 de cai-putere, dar și o greutate de numai 1.495 de kilograme. Tot britanicii mai scriu că noul BMW M2 va fi disponibil atât în versiune cu transmisie manuală, cât și cu una automată, cu șapte rapoarte. Sprintul 0-100 km/h durează 4,5 secunde pentru cutia manuală și scade la 4,3 secunde în cazul transmisiei automate. Încă nu putem divulga mai multe informații, dar în această noapte, fix la ora 01:01, pe blog vom publica toate infirmațiile și toate pozele cu noul BMW M2.

Noul BMW M2

Acum, cum, cine și dacă informațiile au apărut intenționat sau nu înainte de vreme e o discuție cu totul și cu totul separată. Ce-i drept, n-ar fi nici prima și probabil că nici ultima dată când imaginii și informații oficiale despre un model sau altul sunt „scăpate” pe internet mai deverem decât ar fi trebuit. Cert e că primele informații și poze oficiale cu noul BMW M2 au fost deja făcute publice de o bună parte a site-urilor auto internaționale. Și, chiar dacă cea mai mare parte a informațiilor era deja cunoscută, imaginile încă nu ajunseră pe net. Acum nu știm dacă să le mulțumim sau nu celor de la Auto Express…

Sursă: Jalopnik via eightythird.kinda.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account