Noul BMW Seria 2 Cabriolet a intrat în producție

Astăzi are loc debutul producţiei pentru noul BMW Seria 2 Cabriolet în uzina din Leipzig. Acesta este succesorul lui BMW Seria 1 Cabriolet, construit în același loc în perioada 2007 – 2013. Cu un total de 13.0 000 unităţi vândute la nivel mondial, bavarezul este cel mai de succes model decapotabil din segmentul său.BMW Seia 2 Cabriolet (3)

Cu noul BMW Seia 2 Cabriolet, Seria 2 Coupé, Seria 2 Active Tourer, BMW X1 şi BMW Seria 1,  fabrica din Leipzig produce acum cinci modele diferite pentru clienţii din întreaga lume, pe o linie de fabricaţie deosebit de flexibilă. La acestea se adaugă şi producţia separată pentru BMW i3, începută în toamna anului 2013, şi BMW i8, începută în mai 2014.

Alături de versiunea Coupé, noul Cabriolet este un alt model sportiv al Seriei 2, care oferă o experienţă de condus  dinamică în segmentul compact cu două uşi. Noul model oferă şi prima versiune decapotabilă din gama BMW M Perfomance – noul BMW M235i Cabriolet.

BMW Seria 2 Cabriolet aduce un design mai rafinat, propulsoare noi care dispun toate de cea mai nouă tehnologie BMW TwinPower Turbo, alături de soluţii inteligente BMW ConnectedDrive, precum primul sistem de navigaţie din lume care se poate actualiza automat, on-line. De asemenea se remarcă soft-topul care poate fi deschis sau închis până la 50 km/h. În acelaşi timp, BMW Seria 2 Cabriolet dispune de reţeta mărcii, unică în segment, pentru o dinamică de excepţie: distribuţie perfctă de mase, o caroserie rigidă şi propulsie spate.BMW Seia 2 Cabriolet (1)

Noul model va debuta pe piaţă din luna februarie a anului viitor şi vine cu numeroase opţiuni de personalizare, din care se remarcă versiunea de echipare Advantage, precum şi liniile de design Luxury Line, Sport Line sau pachetul M Sport.

Galerie FOTO:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account