Noul BMW X3 – în curând la dealerii Automobile Bavaria

În decursul ultimilor şapte ani, prima generaţie a modelului BMW X3 a scris o excepţională poveste de succes, 614.824 de unităţi produse in Austria (Gratz), Rusia, Egipt si Thailanda.

Plăcerea condusului, calitatea premium şi, în plus, eficienţa remarcabilă au făcut ca BMW X3 să devină foarte apreciat de clienţi şi să obţină rezultate excelente în studiile independente. Specialiştii au onorat BMW X3 cu numeroase premii pentru siguranţa remarcabilă, satisfacţia clienţilor, fiabilitatea şi valoarea constantă.

Noul BMW X3 este o continuare firească a formulei care a stat la baza succesului înregistrat de primul model SAV în segmentul său. Cu o agilitate mult îmbunătăţită, un confort al călătoriei optimizat vizibil, cu mai mult spaţiu decât oricare dintre concurenţii săi şi cu opţiuni inovatoare de echipare, noul model oferă condiţiile ideale pentru a ocupa aceeaşi poziţie ca şi predecesorul său – aceea de punct de referinţă în segmentul Sport Activity Vehicle.

Designul caroseriei noului BMW X3 denotă eleganţă urbană şi agilitate robustă. Combinaţia dintre partea frontală plată şi spatele ridicat creează impresia unei arcuiri dinamice atunci când automobilul este privit dintr-o parte, ceea ce subliniază aptitudinile sportive ale modelului. Imaginea frontală a noului BMW X3 arată încredere şi echilibru prin grila specifică BMW. Imaginea este întărită de farurile generoase, un scut cu aspect puternic şi o capotă cu şase linii de contur care converg spre grila radiatorului.

Conceptul de spaţiu generos şi versatil, materialele de calitate şi suprafeţele conturate în stilul mărcii împrumută interiorului o ambianţă premium modernă şi o funcţionalitate inteligentă. Poziţia ridicată a scaunelor înlesneşte accesul şi optimizează vederea asupra traficului de pe şosea. Atât în faţă, cât şi în spate, noul BMW X3 dispune de numeroase compartimente de stocare, sertare şi suporturi de pahar, iar cele trei locuri din spate oferă un confort remarcabil pe distanţe lungi graţie spaţiului extins la nivelul picioarelor şi al şezutului, comparativ cu precedentul model.

La data lansarii sale, noul BMW X3 va oferi două motoare revoluţionare. Propulsorul diesel cu patru cilindri de la noul BMW X3 xDrive20d dezvoltă o putere maximă de 135 kW / 184 CP, astfel că depăşeşte cu 5 kW nivelul predecesorului său, în timp ce consumul mediu în ciclu EU a fost îmbunătăţit cu 14%, la 5,6 litri per 100 kilometri. Noul BMW X3 xDrive35i este echipat cu un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, a cărui putere maximă este de 225 kW / 306 CP.
Noul BMW X3 xDrive35i vine echipat standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Această opţiune, unică în segment, este disponibilă la BMW X3 xDrive20d ca alternativă la transmisia manuală cu şase trepte standard. În premieră, transmisia automată este combinată cu funcţia Auto Start Stop, care dezactivează automat motorul la stop sau la blocaje în trafic. Imediat ce pedala de frână este eliberată, motorul reporneşte.

Noul BMW X3 va fi disponibil la showroom-urile Automobile Bavaria Group incepand cu sfarsitul acestei luni. Preturile noului model incep de la 41.168 Euro.

[Sursa: Automobile Bavaria]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account