O noua randare: BMW Seria 3 F30 2012

Pe masura ce ne apropiem de data lansarii noului BMW Seria 3 Sedan F30 si apar din ce in ce mai multe poze spion care incep sa dezvaluie detaliile de design, revistele auto din intreaga lume incep sa publice noi randari cu viitorul treiar.

Iata cea mai recenta incercare in acest sens, realizata de publicatia germana AutoTest. Asa cum ne asteptam, randarea „descrie” BMW Seria 3 F30 ca evolutie a designului actual, cu influente de design de la Seria 5 F10.

Ca si la BMW Seria 1 F20, la noul treiar intalnim semnalizatoare cu LED-uri amplasate in oglinzile laterale. Grila rinichi a fost redesenata si are o infatisare mai plata decat la Seria 5, dar mai dinamica comparativ cu generatia actuala Seria 3.

Partea laterala beneficiaza de o linie dubla care incepe deasupra arcelor fata si se extinde pana in partea spate. Forma de L a stopurilor se va pastra la noul treiar si va semana cu cea de la noul cinciar.

Debutul oficial al viitorului BMW Seria 3 F30 va avea loc in noiembrie, iar modelul va fi pus in vanzare din primavara lui 2012.

Iata si o randare realizata de Autobild

[Sursa: AutoTest via e90post ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account