[P] BMW Proleasing Motor te invită să descoperi noul BMW X2

bmw x2

BMW Proleasing Motors te invită să descoperi noul BMW X2 în cadrul showroom-ului din Ploiești. Și, de ce nu, chiar să-l iei la un test-drive. 

Cu un design inovator și cu o gamă completă de propulsii, BMW X2 rămâne un SUV Coupe, în formă compactă. Dar punctează foarte bine la capitolul imagine și reușește, în același timp, să ofere mai mult spațiu în interior, precum și cea mai nouă tehnologie pentru funcțiile de control și multimedia. Cel mai simplu și mai rapid ar fi să-i dai clipului de mai jos un play și să-l lași pe Andrei Știrbu să-ți arate noul X2, prezent în showroom-ul BMW Proleasing Motors.

Cu o lungime totală de 4.554 de milimetri, noul X2 este mai lung cu aproximativ 20 de centimetri decât predecesorul său, mai lat cu 21 de milimetri și mai înalt cu 64 de milimetri. Dar aduce câteva noutăți importante în materie de design. Printre ele se numără grila iluminată – o premieră în acest segment -, dar și o semnătură luminoasă nouă a blocurilor optice. Silueta dinamică poate fi completată cu jante de până la 20 inch, astfel încât personalizarea să fie când mai puternică.

În interior vei descoperi o ambianță premium, cu tapițerie în două tonuri de culoare, cu ecranul central curbat, dar și cu un plafon panoramic generos dimensionat. În plus, noul sistem de operare – iDrive 9 – oferă funcții extinse, precum și un asistent personal.

Când vine vorba despre sistemul de propulsie, noul BMW X2 marchează o altă premieră: primul iX2, complet electric. Astfel, pe lângă o gamă amplă de motorizări convenționale, poți alege și o versiune electrică. Prin urmare, după toate considerentele, noul BMW X2 are tot ce îi trebuie pentru a îți atrage atenția. Iar BMW Proleasing Motors te așteaptă cu toate informațiile suplimentare pe care vrei să afli.

BMW Proleasing Motors este singurul showroom BMW din Prahova, iar complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Pe lângă partea de showroom, la BMW Proleasing Motors vei găsi și un centru integrat service cu 8 posturi de lucru, un post dedicat de vopsitorie, un depozit cu vânzare piese de schimb originale, accesorii și produse lifestyle, cât și un hotel de anvelope pentru clienți.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account